Άστραψαν τα φλας των δημοσιογράφων και πήραν φωτιά οι κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών στην επιστροφή της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης που επέστρεψε το απόγευμα της Κυριακής στην Αθήνα από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης με τρία μετάλλια στις αποσκευές της.

Η Ελλάδα ήταν 3η στο κόμπο, ενώ η Ευαγγελία Πλατανιώτη εντυπωσίασε στο σόλο όπου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο τεχνικό και το χάλκινο στο ελεύθερο.

Τα κορίτσια εμφανίστηκαν εμπρός στους δημοσιογράφους με μια ανθοδέσμη στα χέρια που την προσέφεραν λίγο πριν τις δηλώσεις τους στα ΜΜΕ ο γενικός γραμματέας της ΚΟΕ κύριος Στέφανος Αυγουλέας και η εκπρόσωπος των αθλητών στο ΔΣ της Ομοσπονδίας, η Κέλλυ Αραούζου που υποδέχθηκαν τα μέλη της Εθνικής ομάδας μαζί με τον διευθυντή Γιώργο Χριστοφοράτο.

«Συγχαρητήρια για την σπουδαία παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Θα είμαστε δίπλα σας, αρωγοί σε όλες τις προσπάθειές σας. Ενωμένοι επιζητούμε την υλοποίηση του επόμενου στόχου που είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Πάμε δυνατά» τόνισε στις αθλήτριες ο Στέφανος Αυγουλέας.

Τα κορίτσια που τίμησαν την Ελλάδα στην Βουδαπέστη ήταν:

Ευαγγελία Πλατανιώτη (Ελεύθερο & Τεχνικό Σόλο, Κόμπο), Μαρία Αλζιγκούζη – Κομινέα (Κόμπο), Ελένη Δεληγιάννη (Κόμπο), Ελένη Φραγκάκη (Κόμπο), Κρυσταλένια Γιαλαμά (Κόμπο), Πηνελόπη Καραμέσιου (Κόμπο), Ζωή Καράγγελου (Κόμπο), Δανάη Καριώρη (Κόμπο), Αντριάννα Μισίκεβιτς (Κόμπο), Εβελίνα Παπάζογλου (Κόμπο), Γεωργία Βασιλοπούλου (Κόμπο) και Βιολέτα Ζουζούνη (Κόμπο).

Facebook Comments