Τρομερός Καναδάς, επικράτησε της Ολλανδίας στα πέναλτι και ο όμιλος πήρε… «φωτιά»!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Σε ένα… «τρελό» παιχνίδι, ο Καναδάς επικράτησε της Ολλανδίας του Ευάγγελου Δουδέση στο παιχνίδι για το Β’ Όμιλο του World League Super Finals με 15-14 στα πέναλτι.

Οι δύο ομάδες έδωσαν την τελευταία τους αναμέτρηση στη φάση των ομίλων, με τον ήδη αποκλεισμένος Καναδά να δείχνει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να κάνει την «έκπληξη» και να πάρει τη νίκη απέναντι στις Οράνιε, στην διαδικασία των πέναλτι, με την τερματοφύλακα του Καναδά να πραγματοποιεί δύο αποκρούσεις να χαρίζει το «δίποντο» στην χώρα της.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΚΑΝΑΔΑΣ 14-15  (3-3, 4-3, 2-4, 2-1, 3-4 στα πέναλτι)

Ολλανδία: Van den Dobbelsteen, Wolves, Sleeking, Bosveld, Keuning, Van de Kraats 4, Rogge 1, Sevenich 1, De Vries, Van der Weijden 2, Moolhuijzen 3, Ten Broek, Buis. Όλα.Δουδέσης 

Καναδάς: Gaudreault, McDowell, Crevier 1, E. Wright 2, Carroll, Guevremont, Bakoc 1, Lekness, McKelvey 4, Christmas 3, Paul, La Roche, Vulpisi. Αγέλη Paradelo

Φυσικά, θέλει προσοχή το γεγονός ότι δεν υπάρχει ισοπαλία (για αυτό και ο αγώνας οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι) ο διαμοιρασμός των βαθμών έχει ως εξής στο World League: Νίκη στην κανονική διάρκεια – 3 βαθμοί, νίκη στην διαδικασία των πέναλτι – δύο βαθμοί, ήττα στην διαδικασία των πέναλτι – 1 βαθμός.

Έτσι, ο Καναδάς πήρε δύο βαθμούς και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ με τον ένα βαθμό που πήρε η Ολλανδία, έφτασε τους 4 και προκρίνεται στον επόμενο γύρο εφόσον η Ιταλία δεν επικρατήσει των ΗΠΑ.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA