Μία ανάσα από τον τελικό της Α1 γυναικών βρίσκεται ο ΑΝΟ Γλυφάδας, ο οποίος επικράτησε του ΝΟ Βουλιαγμένης με 10-5 στον πρώτο κατά σειρά ημιτελικό και χρειάζεται μία μόλις νίκη για να προκριθεί.

Οι παίκτριες του Θοδωρή Ανδρεάκου βρίσκονταν μπροστά σε όλο το παιχνίδι, κατάφεραν και προηγήθηκαν έως 8-2 και είχαν μεγάλο όπλο τους την άμυνα, όπου η Εντίνα Γκανγκλ στο τέρμα ήταν σε τρομερή ημέρα και εκμεταλλεύτηκαν την παίκτρια παραπάνω, έχοντας εξαιρετικά τελειώματα.

Ο επαναληπτικός ημιτελικός θα διεξαχθεί την Δευτέρα στο κολυμβητήριο του Λαιμού στις 18:00.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 10-5

Η διακύμανση του αγώνα…

Η Γλυφάδα ξεκίνησε πολύ πιο δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκε 3-0 στην πρώτη περίοδο, με γκολ της Κοντογιάνη, Φουντωτού και Κούλχαας. Λίγο πριν τη λήξη της περιόδου, η Γκανγκλ έκανε μία πολύ σημαντική επέμβαση σε ενέργεια της Καϊάφα στο πρώτο δοκάρι, ενώ και η Γλυφάδα δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε παραπάνω στην τελευταία επίθεση.

Η δεύτερη περίοδος ξεκίνησε με τον ΝΟΒ να κερδίζει αποβολή, αλλά την Παναγιώτα Νίνου να κλέβει την μπάλα στην παίκτρια λιγότερο, όμως την Τανκέεβα να μειώνει σε 3-1 σε αποβολή που κέρδισε η ίδια σε δεύτερη συνεχόμενη επίθεση. Πολύ γρήγορα, η Κούλχαας σημείωσε το 4-1 και η Ειρήνη Νίνου στη συνέχεια με τρομερό σουτ έδωσε προβάδισμα 5-1. Η Γρηγοροπούλου έπειτα στην κόντρα κέρδισε πέναλτι, στο οποίο η Κοντογιάννη ευστόχησε για το 6-1. Στα μέσα της περιόδου, ο ΑΝΟΓ κέρδισε ξανά αποβολή και ο Θοδωρής Ανδρεάκος κάλεσε σε τάιμ άουτ, όμως ένα σουτ κατέληξε στο δοκάρι. 1:49 πριν τη λήξη του ημιχρόνου, η Ριτζ μείωσε στο 6-2 του ημιχρόνου.

Η Γλυφάδα προηγήθηκε με 8-2 στις αρχές της τρίτης περιόδου με γκολ της Γρηγοροπούλου και της Αντωνιάδη, με την Βουλιαγμένη να μειώνει σε 8-3 με γκολ της Καϊάφα. Η Γρηγοροπούλου κέρδισε ακόμα ένα πέναλτι, το οποίο η Ειρήνη Νίνου μετέτρεψε στο 9-3, ενώ ο ΝΟΒ μείωσε σε 9-4 μετέπειτα. Αργότερα, η Γκανγκλ έκανε δύο πολύ σημαντικές επεμβάσεις σε διπλή προσπάθεια της Βουλιαγμένης να μειώσει και η τρίτη περίοδος έληξε 9-4.

Στην τελευταία περίοδο, η Διαμαντοπούλου μείωσε μετά από αρκετές χαμένες επιθέσεις των δύο ομάδων σε 9-5. Στα τελευταία πέντε λεπτά, η Ειρήνη Νίνου κέρδισε αποβολή και ο Θοδωρής Ανδρεάκος κάλεσε το δεύτερο τάιμ άουτ, με την Κοτσιώνη να αποκρούει το σουτ της Αντωνάδη. Τρία λεπτά πριν τη λήξη, η Άντι Μελιδώνη κάλεσε σε τάιμ άουτ, όμως η Γρηγοροπούλου μπλόκαρε το σουτ της Γιαννοπούλου από δεξιά, ενώ και η Κοτσιώνη απέκρουσε έπειτα το σουτ της Κοντογιάννη. Σε παραπάνω ενάμισι λεπτό πριν τη λήξη, η Κοντογιάννη «έγραψε» το τελικό 10-5.

Τρία τέρματα σημείωσε η Κοντογιάννη.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 10-5

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-2, 3-2, 1-1

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I-REPAIR (Θοδωρής Ανδρεάκος): Γκανγκλ, Παναγιώτα Νίνου, Γκίλλα, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου 1, Ειρήνη Νίνου 2, Αντωνιάδη 1, Κολιτσοπούλου, Κούλχας 2, Φουντωτού 1, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 3, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Χυδηριώτη, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου, Ριντζ 1, Τανκέεβα 1, Μαρία Πάτρα, Καλαϊτζή, Διαμαντοπούλου 2, Σάντα, Αγγελίδη, Ειρήνη Πάτρα, Καλογεροπούλου, Ανδρεάδη..

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Facebook Comments