Τρία όρια στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης

by Aquafeed 24

Με τρία όρια για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων/Νεανίδων ξεκίνησαν σήμερα (23/2) οι Χειμερινοί αγώνες κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Το πρώτο όριο πέτυχε ο Αρκάδιος-Γεώργιος Ασπουγαλής, που με το 00.28.69 που πραγματοποίησε στον τελικό των 50μ. πρόσθιο Ανδρών εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Εκεί όπου θα βρεθεί τόσο ο Παναγιώτης Μπολάνος, με την επίδοσή του 00.55.90 στον τελικό των 100μ. ύπτιο Ανδρών, όσο και η Νικολέτα Παυλοπούλου, με το 02.16.63 που πέτυχε στον τελικό των 200μ. μικτής ατομικής Γυναικών.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής στο άθλημα της κολύμβησης, Νίκος Κραουνάκης, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας μετά το πέρας της πρώτης ημέρας των αγώνων, σημείωσε: “Είδαμε σήμερα αρκετά καλές επιδόσεις και τρία όρια από τους κολυμβητές μας. Είμαστε ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις κυρίως των Νέων και των Νεανίδων, ενώ σε επίπεδο Ανδρών/Γυναικών ίσως περιμέναμε λίγο καλύτερους χρόνους και κάποιο όριο. Βέβαια, να σημειωθεί ότι κάποιοι εκ των κορυφαίων κολυμβητών μας αυτή τη στιγμή βρίσκονται στις ΗΠΑ, και θα περιμένουμε να δούμε μαζί με αυτούς ορισμένες πιο ικανοποιητικές επιδόσεις. Όσον αφορά τη συμμετοχή, είχαμε περίπου 460 αθλητές από 76 σωματεία, νούμερο ιδιαίτερα ενθαρρυντικό αφού παρότι τα όρια είναι φέτος πιο δύσκολα, ο αριθμός των συμμετεχόντων παρουσίασε άνοδο. Ίσως δούμε κι άλλα όρια και καλές επιδόσεις το επόμενο διήμερο”.

Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο (24/2), στις 09.00 (προκριματικοί) και 17.00 (τελικοί).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA