Οκτώ ομάδες προκρίθηκαν στην τελική φάση της Β’ κατηγορίας ανδρών και τρεις εξ αυτών θα κατακτήσουν την άνοδο στην Α2 κατηγορία που ξεκινάει στις αρχές Οκτώβρη.

Υπό κανονικές συνθήκες μόνο δύο ομάδες θα ανέβαιναν στην Α2, ωστόσο μετά την οικειοθελή απόφαση του Μίλωνα να αγωνιστεί στη Β’ ανδρών την επερχόμενη σεζόν, αυξήθηκαν τα εισιτήρια της ανόδου! Αυτό σημαίνει ότι και οι οκτώ ομάδες θα δώσουν μεγάλες μάχες για τα διαθέσιμα τρία εισιτήρια της Α2 κατηγορίας.

Όσον αφορά το κομμάτι των μεταγραφών, η προθεσμία λήγει σήμερα (20/09) και ο κανονισμός μεταγραφών δεν προβλέπει παράταση. Φυσικά, οι σύλλογοι έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν τα ονόματα παικτών που επιθυμούν και εν συνεχεία υπάρχει μεγάλο χρονικό περιθώριο για να ολοκληρωθούν τα χαρτιά των αθλητών.

Κλείνοντας, η τελική φάση της Β’ κατηγορίας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή έως Κυριακή (24-26/09) και έως τώρα έχουν αιτηθεί τη φιλοξενία της τελικής φάσης δύο ομάδες και αυτές είναι ο ΟΦΗ και ο ΠΑΣ Φοίβος από τη Θεσσαλονίκη. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Τρίτης (21/09).

Η ΡΟΗ, ο Τρίτων Αμαρουσίου, ο ΟΦΗ, ο Άρης Νίκαιας, ο ΝΑΟ Κέρκυρας, ο ΝΟ Ναυπλίου, ο ΠΑΣ Φοίβος και η ΧΑΝΘ είναι οι 8 ομάδες που εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Ανδρών (24-26/9), αφού μετά την ολοκλήρωση της Β’ φάσης του πρωταθλήματος κατέλαβαν της 2 πρώτες θέσεις των ομίλων τους.

Facebook Comments