Λίγες ημέρες απομένουν για την έναρξη της Α1 ανδρών και η πλειοψηφία των ομάδων έχει ολοκληρώσει τα πλάνα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Υδραϊκός, ωστόσο, προσέθεσε ακόμη ένα μέλος στη σύνθεσή του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Aquafeed24, η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη ήρθε σε συμφωνία με τον Ανδρέα Αλμύρα.

Ανδρέας Αλμύρας στο Aquafeed24: «Αφιερωμένο το ασημένιο μετάλλιο στην Ελλάδα μας – Είναι η αρχή για μια μακρινή πορεία»!

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας Εφήβων πέρυσι αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, ωστόσο πλέον θα φορά το σκουφάκι του Υδραϊκού, ο οποίος έχει πια στα χέρια του ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ελληνικής υδατοσφαίρισης και θα επενδύσει πάνω του για το μέλλον.

Ο Αλμύρας, που προέρχεται από την Πάτρα, αποτέλεσε από τους κορυφαίους παίκτες της Εθνικής Εφήβων στο Πανευρωπαϊκό της Μάλτας, όπου η Ελλάδα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Μαζί με τους άξιους συμπαίκτες του, ανέβασαν την ελληνική υδατοσφαίριση σε ακόμη ένα βάθρο. Μια εξαιρετική γενιά που οφείλουμε να την προσέξουμε!

 

Facebook Comments