Τραυματισμένες Μαργαρίτα Πλευρίτου και Ειρήνη Νίνου – Αναμένεται η ανακοίνωση της αρχηγού ενόψει Ουγγαρίας

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Δύο σημαντικές απουσίες μετρά από την 15άδα της η Αλεξία Καμμένου – Η αρχηγός, Μαργαρίτα Πλευρίτου και η νεαρή περιφερειακός, Ειρήνη Νίνου, αντιμετωπίζουν τραυματισμούς

Παρά το γεγονός ότι έδωσαν το «παρών» στο τελευταίο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας γυναικών στον Άγιο Κοσμά, Μαργαρίτα Πλευρίτου και Ειρήνη Νίνου δεν συμπεριλήφθηκαν στην 15άδα της Αλεξίας Καμμένου, μια ανάσα πριν την Πρεμιέρα του World League στην Πάτρα.

Αμφότερες αντιμετωπίζουν τραυματισμούς (Μαργαρίτα Πλευρίτου στον αγκώνα και Ειρήνη Νίνου στον αντίχειρα) και γι’ αυτό θα απουσιάζουν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για το 2022 του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Πέραν αυτού, οι δύο σπουδαίες παίκτριες αποτελούν βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας γυναικών και εκτός απροόπτου θα φορέσουν κανονικά το «κυανόλευκο» σκουφάκι σε επερχόμενη αναμέτρηση, εφόσον έχουν αναρρώσει και επανέλθει πλήρως.

Επιπλέον, μαζί με την τελική 13άδα της Αλεξίας Καμμένου για τον αγώνα της Τρίτης 25/01 κόντρα στην Ουγγαρία («Α. Πεπανός» – 20:00), αναμένεται η ανακοίνωση της νέας (προσωρινής) αρχηγού της ομάδας μας, μιας και η Μαργαρίτα Πλευρίτου δεν θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Υπενθυμίζουμε τις 15 αθλήτριες που κάλεσε η ομοσπονδιακή τεχνικός:

Ιωάννα Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Βασιλική Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελένη Ξενάκη, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Χριστίνα Σιούτη, Φωτεινή Τριχά (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Ιωάννα Χυδηριώτη, Αθηνά Γιαννοπούλου, Μαρία Πάτρα, Στεφανία Σάντα (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Ελένη Σωτηρέλη, Άλκηστη Μπενέκου (ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ), Τίνα Κοντογιάννη(ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ).

Η αποστολή, θα αναχωρήσει σήμερα (Κυριακή, 23 Ιανουαρίου) για την Πάτρα και το βράδυ της ίδιας ημέρας θα προπονηθεί στο «Αντώνης Πεπανός» που θα διεξαχθεί ο αγώνας.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA