Δυο ακόμη σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις επισημοποίησε ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, η ΑΕΚ του Μάρκο Μίτσιτς με την Μικέλα Πουλοπούλου να λαμβάνει καθοριστικό ρόλο κάτω από τα δοκάρια της Ένωσης και την Σήλια Λογοθέτη να αποτελεί πολύτιμη προσθήκη στην άμυνα φουνταριστού.

Αμφότερες οι δυο παίκτριες κατέχουν παραστάσεις από την Α1 Γυναικών τα τελευταία χρόνια, με την 23χρονη τερματοφύλακα να υπερασπιζόταν την εστία του ΝΟ Ρεθύμνου την περασμένη σεζόν, ενώ η Σήλια Λογοθέτη συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ από την Α2 Γυναικών στην κορυφαία κατηγορία, φορώντας το σκουφάκι της νεοφώτιστης ομάδας και το 2022-2023.

Οι ανακοινώσεις:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μικαέλα Πουλοπούλου. Η 23χρονη τερματοφύλακας υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Η Μικαέλα Πουλοπούλου παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει σημαντικές εμπειρίες από την Α1 Εθνική Κατηγορία, έχοντας υπερασπιστεί την εστία του Εθνικού Πειραιώς, της ΝΕ Πατρών, του Ολυμπιακού ΣΦΠ, του Νηρέα Χαλανδρίου, αλλά και του ΝΟ Ρεθύμνου.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Μικαέλα Πουλοπούλου δήλωσε στο aek.gr: «Εύχομαι μια χρονιά πάνω από όλα με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Χαίρομαι που θα συνεργαστώ με πρόσωπα που εχω συνεργαστεί ξανά και θα προσπαθήσω κι εγώ με τη σειρά μου να βοηθήσω την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της».

Μικαέλα, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Σήλια Λογοθέτη. Η 25χρονη (04/10/1998) διεθνής αμυντικός υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Η Σήλια Λογοθέτη έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Εθνικό Πειραιώς, τον Ολυμπιακό Πειραιώς και τον Ολυμπιακό Αλίμου. Ήταν διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες, έχοντας στο παλμαρέ της ένα χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική Νεανίδων το 2015 στους πρώτους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Σήλια Λογοθέτη δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έγινα μέλος της ομάδας της ΑΕΚ, μιας ομάδας η οποία τα τελευταία χρόνια κάνει μεγάλη προσπάθεια στην Α1. Από πλευράς μου εύχομαι πολλές επιτυχίες και υγεία σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου».

Σήλια, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!