Μεταγραφών… συνέχεια για τον Απόλλωνα Σμύρνης και την ομάδα του Νικόλα Δεληγιάννη, αυτή την φορά στα 2μ της επίθεσης και πιο συγκεκριμένα με τον Μανώλη Τσαχειλίδη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του #Aquafeed24, ο φουνταριστός του ΓΣ Περιστερίου (γενν. 1997) βρίσκεται πολύ κοντά στο επόμενο βήμα της πορείας του, έχοντας έρθει σε επαφές με τους ανθρώπους του Ευρωπαίου Απόλλωνα για την σεζόν 2023-2024. Μετρώντας συμμετοχές με την Εθνική Νέων Ανδρών και φορώντας στο παρελθόν το σκουφάκι του Ολυμπιακού, Εθνικού Πειραιά, του Υδραϊκού και του Παλαιού Φαλήρου, ο Μανώλης Τσαχείλιδης αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την επίθεση του Απόλλωνα, συμπληρώνοντας τις δυνάμεις του με τον αρχηγό – Μανώλη Σολανάκη. Έως και πέρυσι ο Τσαχειλίδης αγωνίζονταν στον ΓΣ Περιστερίου, ενώ κλήθηκε να ξεπεράσει ένα χειρουργείο στον ώμο, βγαίνοντας πιο δυνατός από αυτή τη διαδικασία και με περισσότερη δίψα για το αγαπημένο του άθλημα.

Φυσικά, ακόμη δεν μπορεί να θεωρηθεί κάτι ως δεδομένο, ωστόσο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις άμεσα.