Ολοκληρωμένο μπορεί να θεωρείται το ρόστερ του νικητή του LEN Challenger Cup, Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη έχει προχωρήσει σε συγκεκριμένες και ουσιαστικές προσθήκες.

Τελευταία εξ αυτών, μια περίπτωση αθλητή που έχει φόντο το μέλλον και πιο συγκεκριμένα του Γιάννη Τόττη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24 βρίσκεται μια ανάσα από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και θα αγωνίζεται για τον Απόλλωνα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο νεαρός περιφερειακός εντυπωσίασε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και πέρυσι έκανε το μεγάλο βήμα ερχόμενος στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, βοηθώντας τους «πράσινους» να εισέλθουν στα Πλέι Οφ της Α1 αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Τόττης αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πλευρά, ωστόσο έχει τις ικανότητες να παίξει και σε άλλες θέσεις της περιφέρειας.

Έτσι λοιπόν, βάσει των όσων σας έχει γνωστοποιήσει εδώ και ημέρες το #Aquafeed24, το ρόστερ του Απόλλωνα οδεύει προς την ολοκλήρωσή του, με τον Νίκο Δεληγιάννη να έχει ένα εξαιρετικό ρόστερ για να δουλέψει σκληρά, καθώς η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα έχει υψηλές προσδοκίες και απαιτήσεις για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο, σε Ελλάδα, αλλά και Ευρώπη, όπου ο Απόλλωνας θα ξεκινήσει από τα προκριματικά του LEN Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι οι έως τώρα προσθήκες του Απόλλωνα είναι ο Μπάμπης Τρούλος, ο Νίκα Σουσιασβίλι, ο Μάνος Τσαχιλίδης και ο Γιάννης Τόττης.