Καλοκαίρι σημαίνει… παραλία, ήλιος, καλή παρέα και Beachpolistas! Το Beachpolistas World Tour 2023 βάζει με κάθε επισημότητα τα καλά του και ξεκινά το ταξίδι του από τις ακτές του Μαραθώνα, στην Ανατολική Αττική. Έχοντας καταρρίψει κάθε ρεκόρ συμμετοχών τα προηγούμενα χρόνια και μετρώντας πλέον, εκατοντάδες φίλους του ψυχαγωγικού σπορ στην θάλασσα – από την Χιλή μέχρι την Κροατία, κι από την Λίμνη Πλαστήρα έως τον Γερολιμένα, το Beachpolistas προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στο απόλυτο καλοκαιρινό event, το Σαββατοκύριακο 01-02 Ιουλίου – το οποίο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Με το Marathon Village να φιλοξενεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, όλη την δράση των #Beachpolistas, τις πολυάριθμες αναμετρήσεις και τα ψυχαγωγικά event στο πλαίσιο της διοργάνωσης, το φετινό Beachpolistas World Tour σηματοδοτεί την έναρξή του από την Ανατολική Αττική, ενώ για 14η διαδοχική χρονιά έρχεται να ταράξει τα νερά, προσφέροντας θέαμα και διασκέδαση στις κοντινές ακτές της Αθήνας. Οι συμμετοχές είναι ανοικτές προς όλους τους φίλους της υδατοσφαίρισης, μικρούς και μεγάλους, πρώην και νυν αθλητές, ερασιτέχνες και όχι μόνο ενώ ήδη έχει οριστικοποιηθεί η παρουσία ομάδας από το εξωτερικό – με τα παιδιά φυσικά να βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα υπάρξουν δωράκια για τους συμμετέχοντες, αναμνηστικά, μετάλλια και κύπελλα για τους νικητές με μοναδικό σκοπό την απόλαυση του συναρπαστικού ομαδικού σπορ της υδατοσφαίρισης – πάντα σε συνδυασμό με το ελληνικό καλοκαίρι! Αναμένεται φυσικά, μεγάλη συμμετοχή στο τουρνουά του Μαραθώνα, με τους επόμενους σταθμούς του #Beachpolistas World Tour 2023 να ανακοινώνονται σιγά-σιγά, ξεκινώντας από την Κύπρο στα τέλη Ιουλίου και εννοείται τα Βοτσαλάκια στις αρχές Σεπτεμβρίου!

Τέλος, η ροή της διοργάνωσης στον Μαραθώνα θα ξεκινήσει με επίδειξη αγώνων και pre-games το Σάββατο 01/07, με το επίσημο πρόγραμμα αναμετρήσεων να προγραμματίζεται για το πρωί της Κυριακής 02/07.

* Το Beachpolistas World Tour του Μαραθώνα είχε αρχικά προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 24-25 Ιουνίου, ωστόσο λόγω του Β’ Γύρου των εθνικών εκλογών που προκηρύχθηκε για την Κυριακή 25/06, η διοργάνωση μεταφέρθηκε το διήμερο 01-02 Ιουλίου.

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ!

Περισσότερες πληροφορίες για συμμετοχές και λεπτομέρειες της διοργάνωσης στο: 2112140430 και στα social media των Beachpolistas σε Instagram και Facebook:

@Beachpolistas