Μέρες ονειρικές για τον σύλλογο του Απόλλωνα Σμύρνης και ντελίριο των οπαδών του για την κατάκτηση του LEN Challenger Cup, αλλά επίσης για την πολύ σημαντική έξοδο στα προκριματικά του Champions League την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θέλει να συνεχίσει από εκεί που το άφησε φέτος και να δυναμώσει ακόμη περισσότερο ενόψει της επόμενης σεζόν που οι απαιτήσεις θα είναι μεγαλύτερες και ο σύλλογος θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα μπροστά σε κάθε επίπεδο. Η ανανέωση με τον αρχηγό, Μανώλη Σολανάκη ήταν η αρχή και ακολούθησε η διετής νέα συμφωνία με τον πρώτο σκόρερ της Α1 ανδρών, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, ενώ έπεται και συνέχεια.

Όπως είχε δηλώσει ο Νίκος Δεληγιάννης στο #AQF24, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, ο Απόλλωνας θα κινηθεί για ακόμη μια χρονιά έξυπνα, θα πραγματοποιήσει λίγες, αλλά καίριες προσθήκες με στόχο να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατός και έτοιμος για τις προκλήσεις που έρχονται. Έτσι λοιπόν, η στήλη #transfersroom του #Aquafeed24 φέρνει στο φως το έντονο ενδιαφέρον του Απόλλωνα για έναν αθλητή που έχει αποδείξει την αξία του και τι μπορεί να προσφέρει, τον Χαράλαμπο Τρούλο, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Από τις ακαδημίες του ΑΟΠ Φαλήρου, στην κορυφή του κόσμου με την Εθνική ομάδα Νέων ανδρών το 2017 και τα τελευταία τρία χρόνια στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, εκεί όπου έκανε το «ξεπέταγμα» και καθιερώθηκε σε μια ομάδα που παίζει πάντα για την κορυφή. Ο Τρούλος έχει μια μοναδική ευχέρεια στο σκοράρισμα και όσο περνάνε τα χρόνια προσθέτει συνεχώς ωριμότητα στο παιχνίδι του, ενώ αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά. Τη φετινή σεζόν το ταλέντο του Τρούλου και έλαμψε στο LEN Champions League και το FINAL 8 θα είναι ακόμη μια ευκαιρία για τον 26χρονο σκόρερ να δείξει τις ικανότητες του ανάμεσα στην πανευρωπαϊκή ελίτ.

Αυτή τη στιγμή τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένο, κυρίως επειδή ο αθλητής έχει υποχρεώσεις με τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης που τον εμπιστεύτηκε πριν από τρία χρόνια και η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν άψογη, όμως το ενδιαφέρον του φιλόδοξου Απόλλωνα είναι υπαρκτό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις μετά τις 3 Ιουνίου που ολοκληρώνεται η σεζόν για τον Όμιλο και τον αθλητή.