Το σύντομο χρονικό διάστημα έως την έναρξη της προετοιμασίας των περισσότερων ομάδων της Α1 ανδρών, δημιουργεί εγρήγορση στους συλλόγους με στόχο την διαμόρφωση των ρόστερ τους για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ώστε να γίνει πιο γρήγορα από ποτέ.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο ΠΑΟΚ κινείται για την ενίσχυσή του και σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24 θέλει να προσθέσει στο δυναμικό του έναν εξαιρετικά ταλαντούχο αθλητή, τον Ιάσονα Νταλάπα, ο οποίος έως και φέτος αγωνιζόταν με τον Πανιώνιο και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον «Ιστορικό» στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και στην Ευρώπη, καθώς κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει, για παράδειγμα, τα γκολ του κόντρα στην πανίσχυρη Βάσας για τα ημιτελικά του LEN Euro Cup.

O νεαρός αριστερόχειρας πολιορκείται από αρκετές ομάδες το τελευταίο διάστημα και δεν είναι μόνον ο ΠΑΟΚ που έχει ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του, χωρίς κάτι να μπορεί να θεωρηθεί τελεσίδικο αυτή τη στιγμή. Γεννημένος το 2003, ο Νταλάπας θα αποτελούσε μια επένδυση για το μέλλον για οποιαδήποτε ομάδα και οι Θεσσαλονικείς είναι πιο κοντά στο να τον φέρουν στις τάξεις τους, με τον νεαρό αθλητή να μη συνεχίζει στον Πανιώνιο, όπως όλα συνομολογούν.