Μια απίστευτη μεταγραφική κίνηση θέλει να ολοκληρώσει ο Εθνικός Πειραιά, καθώς οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται μια ανάσα από το να… «σκάσουν» μια από τις μεγαλύτερες «βόμβες» του φετινού καλοκαιριού!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του #AQF24, η ομάδα του Στέφανου Λέανδρου θέλει να φέρει στον Πειραιά την Ειρήνη Νίνου, την πρώτη σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος, η οποία τα τελευταία χρόνια φόρεσε το σκουφάκι του ΑΝΟΓ και διακρίθηκε με τον σύλλογο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η κορυφαία Ελληνίδα σκόρερ, όπως όλα δείχνουν, είπε το «ναι» στην εξαιρετική προσέγγιση του Εθνικού Πειραιά και πλησιάζει στα «κυανόλευκα», δίνοντας διαφορετική δυναμική στην ομάδα του Στέφανου Λέανδρου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η Ειρήνη Νίνου δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς έχει αποδείξει την αξία της όλα αυτά τα χρόνια, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας γυναικών στην Καλιφόρνια, ενόψει Super Final στο Long Beach και φυσικά με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα να είναι ο μεγάλος στόχος για την ίδια και την «Επίσημη Αγαπημένη».

Οι άνθρωποι του Εθνικού ταράζουν τα νερά με τη συγκεκριμένη κίνηση, φέρνοντας στον σύλλογο μια αθλήτρια που έχει αποτελέσει Μήλον της Έριδος πολλάκις, όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό. Πλέον, οι «κυανόλευκες» θα έχουν ένα επιθετικό και όχι μόνο «υπερόπλο» στην περιφέρειά τους και ο ερχομός της Νίνου προσφέρει απλόχερα αισιοδοξία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου!