Με την κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών να έρχεται νωρίτερα από ποτέ, στις 21 Ιουνίου και την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για τις 23 Σεπτεμβρίου, οι ομάδες εντείνουν τον σχεδιασμό τους και δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση ο Ναυτικός Όμιλος Χίου.

Ο Μάκης Βολτυράκης ανέλαβε ως επικεφαλής προπονητής στην ομάδα της Χίου και το πλάνο έχει ξεκινήσει να «τρέχει», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24 ο ΝΟΧ έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον Διονύση Θεοδόση.

Ο νεαρός περιφερειακός τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Εθνικό Πειραιά και με σκληρή δουλειά έγινε αναντικατάστατος για τους «κυανόλευκους», ενώ ειδικότερα πέρυσι έκανε σημαντικό step up και βοήθησε τον σύλλογο να μπει στα Πλέι Οφ.

Αυτή τη στιγμή, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, ωστόσο ο Διονύσης Θεοδόσης έχει δεχθεί το ενδιαφέρον του ΝΟ Χίου και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις για τον παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται ως επί το πλείστον στη δεξιά πλευρά της περιφέρειας και όπου έχει αγωνιστεί έχει αποδειχθεί ως μια πάντοτε αξιόπιστη μονάδα.