Το φετινό Champions League εμπεριείχε έντονο ανταγωνισμό, όπως αναμενόταν, αλλά παράλληλα και όμορφες ιστορίες, με ομάδες που άφησαν το αποτύπωμά τους, όπως φυσικά η Βουλιαγμένη, η Σαμπαντέλ, αλλά και η γερμανική Σπαντάου που με τον Σάκη Κεχαγιά στο τιμόνι της, επέστρεψε σε λαμπρές ημέρες.

Ο Έλληνας τεχνικός δημιούργησε μια κανονική ομάδα, που πέτυχε μεγάλες, ιστορικές, κορυφαίες νίκες στη φάση των Ομίλων, όπως για παράδειγμα επί της Γιούγκ και η γερμανική ομάδα πάλευε έως και λίγο πριν το φινάλε για την είσοδό της στο FINAL 8. Παράλληλα, η Σπαντάου επέστρεψε στον «θρόνο» του πρωταθλήματος Γερμανίας, με τον Σάκη Κεχαγιά να πιστώνεται μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας.

Έτσι, λοιπόν, το φυσιολογικό θα ήταν να μην υφίσταται καμία δεύτερη σκέψη για την καριέρα του Έλληνα προπονητή στη Σπαντάου, ενώ σημειώνεται ότι διατηρεί συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Εν τούτοις, σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24, δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο ότι ο Σάκης Κεχαγιάς θα συνεχίσει στον πάγκο της Σπαντάου, η οποία όπως είναι γνωστό έχει ένα ιδιόρρυθμο διοικητικό καθεστώς.

Παράλληλα, μετά τη φετινή επιτυχία ειδικότερα, προέκυψαν πολλές προτάσεις προς την πλευρά του Σάκη Κεχαγιά και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σπαντάου ή σε κάποια άλλη ομάδα του εξωτερικού ή του… εσωτερικού.