Έχουμε περάσει επίσημα στην τελευταία χρονιά της τετραετίας που ολοκληρώνεται με τη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι. Ο απόλυτος στόχος για τους κορυφαίους αθλητές.

Η Εθνική ομάδα ανδρών ακόμη δεν έχει επικυρώσει το «εισιτήριό» της για την Ιαπωνία και η σεζόν ξεκινά για τη «γαλανόλευκη» με την αναμέτρηση για τα ευρωπαϊκά προκριματικά του World League την Τρίτη, 12/11, στις 19:30

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου κάνει την καλύτερη… εισαγωγή καθώς θα αντιμετωπίσει την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ιταλία και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στον Πειραιά και το «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Πρώτης τάξεως ευκαιρία, λοιπόν, για το ελληνικό κοινό, τις ακαδημίες υδατοσφαίρισης όλων των ομάδων και όλους εμάς που αγαπάμε την «Επίσημη Αγαπημένη» να βρεθούμε στον Πειραιά την ερχόμενη Τρίτη και να στηρίξουμε τους διεθνείς, δίνοντας τους ώθηση να πετύχουν την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Παράλληλα, δεν υπάρχει συχνά η ευκαιρία στους λάτρεις της υδατοσφαίρισης να δούνε από κοντά έναν αγώνα με μια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, οπότε ο συνδυασμός είναι ιδανικός και το Aquafeed24 σας καλεί να βρεθείτε στο κολυμβητήριο την Τρίτη στις 19:30.

Οι Ιταλοί του Σάντρο Καμπάνια κατεβαίνουν με 12/13 της ομάδας που είχαν κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στη Γκουανγκζού, με απόντα μόνον τον Πιέτρο Φιλιόλι.

Επίσης, μακάρι η αναμέτρηση να μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Δημόσια Τηλεόραση ή το διαδικτυακό κανάλι της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας στο Youtube.

Δείτε ΕΔΩ ποιους κάλεσε ο Θοδωρής Βλάχος ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης

Facebook Comments