Το ταξίδι της Ευρώπης ξεκινάει για τον Υδραϊκό!

by Aquafeed 24

Μια πολύτιμη εμπειρία ετοιμάζεται να ζήσει η ανδρική ομάδα του Υδραϊκού, η οποία συμμετέχει στον 1ο προκριματικό του EURO CUP και συγκεκριμένα στον Β’ Όμιλο που φιλοξενείται στις Συρακούσες από την οικοδέσποινα Ορτίτζια.

Η ομάδα του Νίκου Καραμάνη βρίσκεται ήδη στον ιταλικό Νότο και γνωρίζει ότι έχει να αντιμετωπίσει κλαμπ – μεγαθήρια του αθλήματος, ωστόσο τα οφέλη από αυτή τη συμμετοχή θα είναι έντονα για την ελληνική ομάδα, που θα κοντραριστεί με τις Ορτίτζια, Pay d’aix, Σόλνοκ και την Παρτίζαν.

Μάλιστα, στην αποστολή του Υδραϊκού έχουν ενσωματωθεί από αυτή την εβδομάδα και οι δύο Ιάπωνες διεθνείς Τακάτα Μιτσούρου και Σουζούκι Τόι, οι οποίοι θα βοηθήσουν πολύ το αναμορφωμένο ριζικά ρόστερ του συλλόγου στην Α1 κατηγορία.

Η πρεμιέρα του Υδραϊκού στο Euro Cup, είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη με αντίπαλο την Ορτίτζια στις 13:30 και είναι πολύ σημαντικό για αυτά τα παιδιά, που με εξαίρεση τον Φώτη Μπλάνη, δεν έχουν γευτεί την εμπειρία της Ευρώπης, θα παίξουν σε έναν τόσο δύνατό όμιλο, κόντρα σε ιστορικές ομάδες και παίκτες μεγάλης κλάσης. Ένα ανεκτίμητο ταξίδι που τώρα ξεκινάει για τον Υδραϊκό του Νίκου Καραμάνη.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA