Στην Ελλάδα η Μαρία Μπορίσοβα για τον Εθνικό Πειραιά! (VID)

by Aquafeed 24

Απόλυτα πλήρης είναι πλέον η γυναικεία ομάδα του Εθνικού Πειραιά, καθώς το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, η Μαρία Μπορίσοβα, κατέφθασε το βράδυ της Τρίτης στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στις «κυανόλευκες» του Στέφανου Λέανδρου.

Ο Κυπελλούχος Ευρώπης κατάφερε να φέρει για ακόμη μια χρονιά ένα μεγάλο όνομα στις τάξεις του, καθώς η διεθνής με την εθνική Ρωσίας, Μαρία Μπορίσοβα, αποτελεί μια από τις καλύτερες παίκτριες στον κόσμο και θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον Εθνικό Πειραιά σε Ελλάδα και Champions League.

Το ethnikoswaterpolo.gr, φυσικά, δεν έλειπε από την άφιξη της αθλήτριας, την οποία υποδέχθηκε ο τεχνικός διευθυντής, Γιώργος Μορφέσης, με τη Μαρία Μπορίσοβα να δηλώνει ανυπόμονη για να γνωρίσει τις νέες της συμπαίκτριες, αλλά και για να φορέσει το «κυανόλευκο» σκουφάκι σε επίσημο αγώνα. Η Ρωσίδα διεθνής προπονείται από τον Αύγουστο στη Μόσχα και τόνισε ότι είναι πανέτοιμη να αγωνιστεί, ενώ έστειλε… μήνυμα στον κόσμο του Εθνικού Πειραιά ότι θέλει πολύ να τους δει στο κολυμβητήριο να υποστηρίζουν τον Κυπελλούχο Ευρώπης και υπογράμμισε ότι είναι πολύ χαρούμενη που φέτος θα παίξει στην Ελλάδα για τις «κυανόλευκες».

Δείτε το βίντεο από την άφιξη της Μαρίας Μπορίσοβα:

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA