Το «ψάχνει» για επιστροφή Χατζηκυριακάκη ο Υδραϊκός!

by Aquafeed 24

Μια από τις ομάδες που κινούνται γρήγορα και δυναμικά στη μεταγραφική αγορά, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών είναι ο Υδραϊκός, με τον Νίκο Καραμάνη να σχεδιάζει το πλάνο για την επερχόμενη σεζόν, ενόσω οι παίκτες του δουλεύουν ήδη στην offseason σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Όπως σας έχει γνωστοποιήσει το #AQF24, ο Υδραϊκός έχει ανανεώσει επίσημα τη συνεργασία του με τον Φώτη Μπλάνη, ενώ πολύ κοντά σε αυτό βρίσκονται οι Χάρης Ρομπόπουλος και οι δύο Ιάπωνες διεθνείς, Τακάτα Μιτσούρου και Τόι Σουζούκι. Παράλληλα, μια ανάσα πριν τον Υδραϊκό βρίσκεται ο Γιώργος Κατσαγούνος, ενώ η τελευταία περίπτωση που απασχολεί έντονα τον σύλλογο είναι ο παλιός γνώριμος, Μάριος Χατζηκυριακάκης, όπως αποκαλύπτει η στήλη #transfersroom του #Aquafeed24.

Ο πολύπειρος περιφερειακός ωριμάζει σαν το καλό κρασί και συνεχίζει να βρίσκεται στις επάλξεις, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε τη μισή σεζόν στον ΑΝΟ Γλυφάδας και εν συνεχεία έγινε από τους πρώτους αθλητές που παίρνουν μεταγραφή τον Ιανουάριο, αλλάζοντας αθλητική στέγη για τον ΝΟ Χανίων.

Οι δύο πλευρές, βρίσκονται σε συζητήσεις και δεν αποκλείεται να προκύψει συμφωνία, η οποία εάν τελεσφορήσει θα σημάνει την επιστροφή του σπουδαίου αθλητή στον Υδραϊκό, καθώς έχει φορέσει το σκουφάκι του στο παρελθόν για τρία χρόνια. Ο Μάριος Χατζηκυριακάκης δεν έχει μόνο αυτή την προοπτική στα χέρια του, καθώς και ο ΝΟ Χανίων θέλει να τον κρατήσει στις τάξεις του, όμως όπως και αν έχει η επόμενη σεζόν θα είναι η 26η στην καριέρα του για τον έμπειρο αθλητή που αποτελεί έναν από τους παλαιότερους εν ενεργεία στην Α1 ανδρών.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA