Το προσεχές τριήμερο (31/5-2/6), το διεθνές τουρνουά Παίδων Κ16 «Athens Riviera Tournament» σε Πειραιά και Γλυφάδα!

by Aquafeed 24

Το πολύ δυνατό τεστ, η πρόβα τζενεράλε πριν από τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας στη Μάλτα (18-24/6), το διεθνές τουρνουά προετοιμασίας για Εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης Παίδων Κ16 “Athens Riviera Tournament”, θα γίνει από αύριο Παρασκευή 31 Μαΐου έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν, εκτός από την Εθνική ομάδα της Ελλάδας, η Ιταλία, η Ουγγαρία, η Κροατία και η Σερβία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα κολυμβητήρια Εθνικό Πειραιά “Π. Καπαγέρωφ” και “Αντ. Δημητρόπουλος” Γλυφάδας.

Πρόκειται, φυσικά για ένα πολύ μεγάλο τουρνουά με τη συμμετοχή κάποιων εκ των κορυφαίων δυνάμεων του αθλήματος παγκοσμίως, που στοχεύει στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας μας εν όψει του Παγκοσμίου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους και θα αποτελέσει μια μεγάλη ευκαιρία για παιδιά συλλόγων και σχολείων να δουν από κοντά αγωνιζόμενες τις καλύτερες Εθνικές ομάδες σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία.

ΠΟΙΟΙ ΚΛΗΘΗΚΑΝ

Οι πολίστες που έχουν κληθεί από τους Φώντα Λεμπέση και τον συνονόματό του Μαρκόπουλο και θα αποτελέσουν τη σύνθεση της ομάδας η οποία θα δοκιμαστεί στο συγκεκριμένο τουρνουά είναι οι:

Δημήτρης Μπερδές, Δημήτρης Σάρρος, Θεοφάνης Τσόκας (Παλαιό Φάληρο), Κωνσταντίνος Μπιτσάκος, Γιάννης Τσαγκαράκης (ΓΣ Περιστερίου), Κοσμάς Πατσιλινάκος, Αχιλλέας Πιμπλής, Γιώργος Σιούτης, Δημήτρης Χατζής (ΝΟ Βουλιαγμένης), Θεοδόσης Μότσιας (ΝΟ Λάρισας), Ηλίας Αγγελόπουλος, Αχιλλέας Γιώτης, Άγγελος Λαμπάτος (ΝΟ Πατρών), Βαγγέλης Γεωρβασάκης, Σταύρος Ζουζούνης (ΝΟ Χανίων), Περσέας Πορτοκάλης (Παναθηναϊκός), Οδυσσέας Καρατζάς, Άγγελος Λεωνιδάκης, Δημήτρης Παναγιώτης Ράπτης (ΠΑΟΚ).

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA