Μόλις 2 μέρες έμειναν για την μεγαλύτερη γιορτή των #BEACHPOLISTAS στην Λεμεσό της Κύπρου! Το τριήμερο 29 – 31 Ιουλίου αναμένεται γεμάτο με πολλά και συναρπαστικά παιχνίδια, διαγωνισμούς, δώρα και χαμόγελα από μικρούς και μεγάλους, στο… πανέτοιμο παλιό λιμάνι της Λεμεσού.

Το μοναδικό και νυκτερινό #BEACHPOLISTAS WORLD TOUR της Λεμεσού έχει βγει ήδη SOLD OUT, με 24 ομάδες στην κατηγορία OPEN και 12 ομάδες για τους μικρούς φίλους και μικρές φίλες της υδατοσφαίρισης (Κ14) να αναμένουν με ανυπομονησία το απόλυτο αθλητικό event του καλοκαιριού στην Κύπρο. Υπενθυμίζουμε ότι θα διεξαχθούν και ατομικοί διαγωνισμοί, όπως ευστοχίας και ταχύτερου σουτ, καθώς και διαγωνισμός για τις περισσότερες πάσες (δυάδα). Παράλληλα, το Σάββατο είναι προγραμματισμένη η φωτογράφιση για όλους τους συμμετέχοντες στις 18:00!

Οι τελικοί της διοργάνωσης θα μεταδίδονται μέσω LIVE STREAM: 

Δείτε ΕΔΩ τα ρόστερ των ομάδων!

Το πρόγραμμα αγώνων OPEN: 

Το πρόγραμμα των U14: 

Το Beachpolistas World Tour 2022, πέραν του αθλητικού κομματιού και θέλοντας οι διοργανωτές να αναδείξουν και την ανθρώπινη πλευρά του αθλητισμού αποφάσισαν όπως μεγάλο μέρος των εσόδων από τη διοργάνωση καθώς και εισφορές που θα γίνουν για το σκοπό αυτό να πάνε στο TELETHON.

Επίσης για ακόμα μια χρονιά μέσα από το τουρνουά προβάλονται και περιβαλλοντικές ευαισθησίες. Αθλητές μαζί με εθελοντές θα προβούν τη Κυριακή 31/7 στις 4:00μ.μ σε καθαρισμό του βυθού γύρω από την αποβάθρα στέλνοντας το μήνυμα για καθαρές θάλασσες. Η ενέργεια αυτή γίνεται υπό την αιγίδα του γραφείου της Επιτρόπου Περιβάλλοντος.

Μια άλλη παράλληλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30/7 στις 10 π.μ, στην αίθουσα Πεύκιος Γεωργιάδης, του ΤΕΠΑΚ, είναι η διάλεξη με θέμα “ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤHΣ COVID ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ”. Κατά την διάρκεια της διάλεξης αθλητές και προπονητές θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους μαζί με την αθλητική ψυχολόγο Έλενα Αβραάμ.

Το φετινό τουρνουά είναι αφιερωμένο στη μνήμη του α.Πανίκου Προκοπίου, ο οποίος μεταξύ άλλων υπήρξε για 20 χρόνια πρόεδρος της ΚΟΕΚ.