Το Περιστέρι σταμάτησε τον Υδραϊκό!

by Aquafeed 24

Ένα σπουδαίο αποτέλεσμα πήρε στην έδρα του ο ΓΣ Περιστερίου, ο οποίος κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία τον Υδραϊκό.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη μεταμορφώθηκε ξανά μπροστά στο κοινό της και με χρυσό γκολ στο φινάλε ισοφάρισε σε 10-10 την ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη.

Ο Υδραϊκός έφτασε έτσι στους 11 βαθμούς και παραμένει στη 2η θέση της βαθμολογίας (αλλά 7 βαθμούς πίσω από τον πρώτη και αήττητο Ολυμπιακό), ενώ ο ΓΣΠ πήγε στους 4 και είναι 10ος.

Το ματς, που είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, πήγαινε γκολ και με εναλλαγές μέχρι το φινάλε (η μία ομάδα προηγείτο, η άλλη ισοφάριζε και το αντίθετο). Ο Μπλάνης έδωσε προβάδισμα 10-9 στον Υδραϊκό, στο 1.34 πριν από τη λήξη, αλλά ο Σον Σπούνερ (4 γκολ συνολικά) ισοφάρισε στο τελικό 10-10 για την ομάδα του Περιστερίου, 29 δευτερόλπετα πριν από το φινάλε του αγώνα.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 10-10

Οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 2-3, 3-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Δαλμάρας, Παπανικολάου, Γκγαρντιγιάν, Σπούνερ 4, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου 1, Αγκόρτσας 2, Κλήμος, Φωκάς 3, Τσαγκάρης, Τσαλίκης, Γιαννουλάκος, Αμπατζής.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης 2, Μιτελούδης, Κοκκινάκης 2, Πρέκας 1, Καλαργυρός, Μπλάνης 2, Χονδροκούκης, Αργυρόπουλος Κ., Στελλάτος 1, Τσαχιλίδης 1, Ίρβινγκ 1, Μαντής, Ρουμάνης.

Διαιτητές: Πολυχρόνοπουλος, Κατσώνης

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA