«Σαν να παίζαμε εκτός έδρας»! 😲😲

by Aquafeed 24

Ικανοποίηση σε γενικές γραμμές στον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES για το ισόπαλο 8-8 με τον Εθνικό, σύμφωνα με όσα τόνισαν στις δηλώσεις τους, Ηλίας Μαχαίρας και Αντώνης Χαριτάκης.

Ο τεχνικός του Ναυτικού Ομίλου επεσήμανε ότι: «το σημαντικό για μας είναι πως αν συγκρίνουμε με τα περυσινά παιχνίδια έχουμε 4 βαθμούς περισσότερους, καθώς πέρσι είχαμε χάσει από Εθνικό και Παλ. Φάληρο. Θεωρώ ότι αν ήμασταν λίγο πιο ήρεμοι και προσεκτικοί πως θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει το τρίποντο. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά δείξαμε στη συνέχεια καλά στοιχεία και ξαναμπήκαμε στο παιχνίδι, περνώντας μπροστά στο σκορ. Νομίζω ότι το παιχνίδι κρεμόταν στο τέλος σε μια κλωστή. Εχουμε κάποια παράπονα από τη διαιτησία, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να μένουμε σ’ αυτά και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία».

Από την άλλη, ο Χαριτάκης σημείωσε τα εξής: «Νομίζω ότι νιώσαμε σα να παίζαμε εκτός έδρας. Κάποιες αποφάσεις των διαιτητών ήταν λίγο τραβηγμένες, παρ’ όλα αυτά δεν φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που ήταν η νίκη, μιας και η ισοπαλία στην έδρα μας δεν θεωρείται καλό αποτέλεσμα. Σε ορισμένα σημεία του αγώνα παίξαμε πάρα πολύ καλά. Στην αρχή ήμασταν λίγο νωθροί και κακοί και αφήσαμε τους αντιπάλους να βάλουν κάποια εύκολα και τυχερά γκολ, κατά τ’ άλλα όμως όσο περνούσε η ώρα ανεβάζαμε την απόδοσή μας και καταφέραμε να τους φτάσουμε στο σκορ. Για τη συνέχεια, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με το Περιστέρι όπου θέλουμε τη νίκη και μόνο τη νίκη».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA