Στο ΝΟ Βουλιαγμένης επικεντρώνεται η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού για την 2η αγωνιστική του LEN Champions League όπως δήλωσαν στο olympiacossfp.gr ο προπονητής του συλλόγου, Δημήτρης Κραβαρίτης και η φουνταριστός Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη τονίζοντας ότι θα είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με εκείνο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Δημήτρης Κραβαρίτης: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση που έδειξαν τα κορίτσια σε όλη τη διάρκεια. Αυτή την πολύ πιεστική άμυνα είχα ζητήσει και ανταποκριθήκαμε πολύ καλά. Είναι σημαντικό, που και σε τέτοια παιχνίδια στα οποία είναι εμφανής η διαφορά δυναμικότητάς μας, παρουσιαζόμαστε με μεγάλη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια. Προχωράμε, κοιτάζουμε το κομβικό ματς με τη Βουλιαγμένη, για την Ευρώπη, το οποίο θα είναι διαφορετικό από αυτό που παίξαμε στο πρωτάθλημα».

Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, όπως φαίνεται και από το τελικό σκορ. Το μυαλό μας είναι στη Βουλιαγμένη και την αναμέτρηση για το Champions League. Για αυτό προετοιμαζόμαστε. Κάθε μέρα θέλουμε να γινόμαστε και καλύτερες. Προετοιμαζόμαστε για τα ματς με τη Βουλιαγμένη αυτές τις μέρες και το ίδιο θα κάνουμε και την επόμενη εβδομάδα».