Στην αμυντική προσήλωση της ομάδας αναφέρθηκαν σε δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr ο προπονητής του συλλόγου Χέρβο Κόλιανιν και ο περιφερειακός Αλέξανδρος Παπαναστασίου ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο (17/10) του Κώστα Κάκαρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Χέρβο Κόλιανιν: «Είχαμε καλό ρυθμό και ήμασταν αρκετά καλοί στην επίθεση, αλλά είχαμε κάποια θέματα στην άμυνά μας. Αυτά πρέπει να κοιτάξουμε να διορθώσουμε. Τώρα, πάμε στην έδρα της Ρέκο, θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και κάποια πράγματα πρέπει να τα δουλέψουμε καλύτερα. Θα πρέπει στην άμυνα μας να ήμαστε καλύτεροι, για να έχουμε την τύχη να πετύχουμε κάτι καλό εκεί».

Αλέξανδρος Παπαναστασίου: «Ήταν ένα παιχνίδι που φάνηκε από την αρχή πως θα πάει.  Ήταν το τελευταίο μας επίσημο, πριν πάμε στην Ιταλία για τον αγώνα με τη Ρέκο. Θέλαμε να επικεντρωθούμε σε κάποια πράγματα που κάναμε, πιθανώς, λάθος στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Απόλλωνα και να τα διορθώσουμε. Νομίζω, ότι σε μεγάλο βαθμό αυτό το πετύχαμε και τώρα, μένει να επικεντρωθούμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το ματς, την Τρίτη».