Το μεγάλο «ευχαριστώ» του Εθνικού Πειραιά σε έξι αθλήτριες!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Με μία πολύ «ζεστή» ανακοίνωση ο Εθνικός Πειραιά αποχαιρέτησε και παράλληλα ευχαρίστησε για την προσφορά τους, έξι αθλήτριες οι οποίες δε θα συνεχίσουν την καριέρα τους το νέο έτος στις Κυπελλούχες Ευρώπης.

Συγκεκριμένα το γυναικείο τμήμα του Εθνικού μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του είπε «ευχαριστώ» για όσα προσέφεραν στην ομάδα οι Άσλεϊ Τζόνσον, Στεφανία και Ιωάννα Χαραλαμπίδη, Καρολίνα Ιωάννου, Βέριτσα Μπάκοτς και Ρεμπέκα Πάρκες. Όλες τους υπήρξαν πολύ σημαντικές στην επιστροφή των «κυανόλευκων» στις Ευρωπαϊκές κούπες και συνέβαλαν συνολικά τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Πειραιά:

Ο Εθνικός Πειραιά και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών ευχαριστούν για την συνεισφορά τους στην επιτυχία του συλλόγου την περασμένη χρονιά με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ευρώπης, τις πρώην «κυανόλευκες» αθλήτριες, Άσλεϊ Τζόνσον, Στεφανία και Ιωάννα Χαραλαμπίδη, Καρολίνα Ιωάννου, Βέριτσα Μπάκοτς και Ρεμπέκα Πάρκες.

Η οικογένεια του Εθνικού Πειραιά επιθυμεί να ευχαριστήσει όλες τις παίκτριες που μπορεί να μην βρίσκονται την φετινή σεζόν στην ομάδα, ωστόσο συνέβαλαν τα μέγιστα, ώστε ο σύλλογος να επανέλθει στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 12 χρόνια και να πανηγυρίσει μέσα στο «σπίτι του», στον Πειραιά, την κατάκτηση του LEN Trophy. Οι στιγμές που ζήσαμε μαζί σας θα μείνουν ανεξίτηλες και θα αποτελείτε για πάντα κομμάτι της ιστορίας του Ομίλου. Σας ευχαριστούμε για όλα και ήταν τιμή μας που φορέσατε το «κυανόλευκο» σκουφάκι!

Η νέα χρονιά βρίσκει την γυναικεία ομάδα ανανεωμένη και έτοιμη για νέες προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και με νέους στόχους – οι οποίοι βασίζονται στην νεανική δόμηση του ρόστερ και στο φιλόδοξο επιτελείο του Εθνικού Πειραιά.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA