Στις 30 Σεπτεμβρίου το τουρνουά «Βλάχο Όρλιτς» στη μνήμη του σπουδαίου Σέρβου

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Ένα πολύ όμορφο τουρνουά αναμένεται να λάβει χώρα τις επόμενες μέρες στη Σερβία με σημαντικές δυνάμεις της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης παίρνουν μέρος.

Το εν λόγω τουρνουά θα πραγματοποιηθεί, από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου, στην μνήμη του «πατέρα» της σερβικής υδατοσφαίρισης Βλάχο Όρλιτς και για αυτό το λόγο δόθηκε η συγκεκριμένη ονομασία, ενώ τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο ομώνυμο κολυμβητήριο το οποίο τον Ιούνιο φιλοξένησε στο Final 8 του Champions League, το οποίο είναι γνωστό αλλιώς και ως APRIL 11.

Στην διοργάνωση θα λάβουν μέρος η Νόβι Μπέογκραντ η οποία θα είναι και «οικοδέσποινα», η Φερεντσβάρος, η Ζόλνοκ, η Νουαζί και η Παρτιζάν και η Βούκοβι. Στην σχετική ανακοίνωση καλούνται οι φίλοι του αθλήματος να πάνε στο κολυμβητήριο για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια που θα δώσει ο «αφρός» της ευρωπαϊκής υδατοσφαίρισης προς τιμής του σπουδαίου Βλάχο Όρλιτς ο οποίος διέπρεψε τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής κατακτώντας αμέτρητους τίτλους, εγχώριους αλλά και ευρωπαϊκούς.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA