Το Καμπ της Προ-Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Παίδων Κ16 στη Θεσσαλονίκη!

by Aquafeed 24

Με την συμμετοχή 32 αθλητών ξεκίνησε χθες Κυριακή (6/2) και συνεχίζεται σήμερα στο Εθνικό κολυμβητήριο Νεάπολης Θεσσαλονίκης, το Καμπ της Προ-Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Παίδων Κ16 για τους αθλητές της Βόρειας Ελλάδας.

Όλοι οι αθλητές, οι προπονητές αλλά και οι γονείς υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση την διενέργεια του καμπ μια και ήταν η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που πραγματοποιούνταν κάτι ανάλογο.

Παρών στην πρώτη συγκέντρωση  προς τους κληθέντες ήταν ο Α’ αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Λεωνίδας Αθανασιάδης ο οποίος μαζί με τους Ομοσπονδιακούς προπονητές αφού καλωσόρισε τους αθλητές, τους παρότρυνε όχι μόνο να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά και να χαρούν την  συμμετοχή τους στο Καμπ.

«Το επίπεδο είναι πολύ ικανοποιητικό ειδικά για πρώτο Καμπ, οι αθλητές φαίνεται να έχουν δουλέψει πολύ με τις ομάδες τους, είναι σε καλό δρόμο και ανυπομονώ να παρακολουθήσω την εξέλιξη τους στα επόμενα Καμπς που θα ακολουθήσουν. Στόχος δεν είναι μόνο η συγκρότηση της Εθνικής ομάδας U16 εν όψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος αλλά και η δημιουργία κινήτρου σε όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά και ομάδες», τόνισε ο προπονητής της ομάδας των Κ16, Φώντας Λεμπέσης ενώ ο συνεργάτης του, Φώντας Μαρκόπουλος συμπλήρωσε: «Η αλήθεια είναι πως τίποτα δεν θα αφεθεί στην τύχη. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των επόμενων Καμπ, τουρνουά, τρέχει, ενώ η παρακολούθηση της εξέλιξης των παιδιών θα είναι διαρκής και θα αποτυπώνεται σε ειδικά τεστ αξιολόγησης ξεχωριστά για κάθε αθλητή».

Παράλληλα με το Καμπ υπήρξε άψογη συνεργασία στο επίσημο meeting Ομοσπονδιακών και Σωματειακών Προπονητών που πραγματοποιήθηκε για την γενικότερη ενημέρωση, το σχεδιασμό και την ανταλλαγή απόψεων.

Οι πολίστες που έχουν κληθεί είναι οι: Χρήστος Βλασακίδης, Δημήτρης Γάτος, Δημήτρης Γιόξας, Κώστας Δέλιος, Ανδρέας Νταντίνος, Αντώνης Πασματζής (ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), Άρης Βέλιος, Στέφανος Καψοκαβάδης, Νίκος Οικονόμου, Σπύρος Ραψομανίκης (ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ), Άγγελος Γκάτζος, Θεοδόσης Μότσιας, Σωτήρης Παπαδημητρίου, Μιχάλης Παράσχος, Ευθύμης Τσιότρας (ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ), Κώστας Ανανιάδης, Ιορδάνης Ντοανίδης, Θανάσης Βασιλούδης, Παναγιώτης Γλούμης, Χρήστος Κανάκης (ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ), Λάζαρος Βεκρής, Φώντας Μαυραγάνης, Γιάννης Σακάλογλου (ΟΦΘ), Πέτρος Γιόγκας, Κώστας Καπράγκος, Σπυθολέων Καρατζάς, Βασίλης Κεχαλάρης, Δημήτρης Κορίτσας, Χρήστος Λασκαρίδης, Αλέξανδρος Μάινας, Πασχάλης Μπιμπλιάς, Ζήσης Σαγηρόγλου (ΠΑΟΚ), Θανάσης Μαργιούλας, Λάζαρος Τσερκέζης (ΠΑΣ ΦΟΙΒΟΣ).

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA