Είναι γεγονός: Το Beachpolistas World Tour 2022 ξεκίνησε από την Ουρουγουάη! (PICS)

by Aquafeed 24

Το 2022 ξεκίνησε με εξαιρετικό τρόπο για το Beachpolistas World Tour, καθώς στις 5 και 6 Φεβρουαρίου διεξήχθη η παρθενική διοργάνωση της νέας χρονιάς στην Ουρουγουάη, υπό την αιγίδα των… #Beachpolistas και της I.B.WP.AS.

Στην πέρα για πέρα πανέμορφη παραλία Λα Παλόμα, στο Ρότσα της Ουρουγουάης, οι πολίστες της χώρας της Λατινικής Αμερικής γνώρισαν για πρώτη φορά τους ιδιαίτερους και ξεχωριστούς κανονισμούς του Beachpolistas World Tour και έμαθαν να σκοράρουν κατά ριπάς με το κεφάλι και το πόδι, κάτι που μόνο στην εν λόγω διοργάνωση επιτρέπεται και μάλιστα τέτοια γκολ μετράνε ως… διπλά!

Οι Ουρουγουανοί #beachpolistas συγκρότησαν οκτώ ομάδες, στο πρώτο τουρνουά που διεξάγεται στη χώρα, ενώ το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα των Las Alas, ενώ το ασημένιο οι Pessoal. Το βάθρο συμπλήρωσε η ομάδα των 5rrea.

Με το τουρνουά της Ουρουγουάης ανοίγει επίσημα το Beachpolistas World Tour 2022 και σύντομα οι διοργανωτές θα ανακοινώσουν το καλεντάρι για φέτος, με πολλά γκολ να έρχονται σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Να σημειωθεί ότι το Beachpolistas World Tour έχει ανοίξει τα φτερά του στη Λατινική Αμερική, με πολύτιμη την αρωγή του συνεργάτη της I.B.WP.AS, Πέντρο Ντίαζ, καθώς σταθερός σταθμός είναι το Ικίκε της Χιλής, νέα προσθήκη το Πουέρτο Εσκόντιντο στο Μεξικό και τελευταία, αλλά πρώτη για το 2022 στάση είναι το Ρότσα της Ουρουγουάης.

Ακολουθήστε τους #Beachpolistas στο Instagram… ΕΔΩ! 

Ακολουθήστε τους #Beachpolistas στο Facebook… ΕΔΩ! 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA