Το κάλεσμα του Μιχάλη Κουντούρη για το Final4 του Ολυμπιακού (02-03/04)!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Η ώρα των «ερυθρόλευκων» Πρωταθλητριών Ευρώπης πλησιάζει!

Ο πιο… όμορφος ευρωπαϊκός πυρετός επικρατεί αυτή την στιγμή στον Πειραιά με το Παπαστράτειο Κολυμβητήριο να υποδέχεται με διαφορά μόλις ελάχιστων ημερών τις δύο κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της γυναικείας υδατοσφαίρισης και τον Ολυμπιακό να έχει βάλει «μπρος» για το back-to-back της LEN Euroleague!

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Πειραιώς, Μιχάλης Κουντούρης, τόνισε τόσο την σημασία και βαρύτητα του να φιλοξενείται η ευρωπαϊκή διοργάνωση της LEN Euroleague στην έδρα των «ερυθρόλευκων», όσο και την ανάγκη της παρουσίας και στήριξης των φιλάθλων του συλλόγου στην μάχη των Πρωταθλητριών Ευρώπης του Αλεξάνταρ Τσίριτς το διήμερο 2-3 Απριλίου, καλώντας ανοικτά τον κόσμου του Ολυμπιακού να παρευρεθεί στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο!

H δήλωση του προέδρου του Ολυμπιακού κ. Μιχάλη Κουντούρη στο olympiacossfp.gr ενόψει του Final 4 της Εuroleague:

«Μια εβδομάδα πριν από το Final 4 της Euroleague γυναικών, η καρδιά του ευρωπαϊκού πόλο χτυπάει στην Ελλάδα. Σε μια δύσκολη για όλους εποχή, ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανέλαβε την ευθύνη να διοργανώσει το μεγάλο αυτό αθλητικό και κοστοβόρο γεγονός, χάρη στην αρωγή της Περιφέρειας Αττικής και των υπόλοιπων υποστηρικτών, με στόχο να κερδίσει το στοίχημα της διεξαγωγής μια άρτιας διοργάνωσης.

Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης είναι έτοιμες να πέσουν και πάλι στην πισίνα για να μας κάνουν ξανά υπερήφανους. Ο κόσμος έχει χρέος να σταθεί δίπλα σε αυτά τα κορίτσια, εξαντλώντας όλα τα εισιτήρια. Γεμίζουμε το Παπαστράτειο για να ωθήσουμε την ομάδα μας να φτάσει και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης.

Είμαστε έτοιμοι να γράψουμε ιστορία διεκδικώντας την δεύτερη διαδοχική κατάκτηση του πρωταθλήματος Ευρώπης. Δεν θα είναι εύκολο. Τίποτα δεν έρχεται μόνο του, τίποτα δεν έχει χαριστεί στον Ολυμπιακό. Όλοι μαζί δίπλα στις Πρωταθλήτριες Ευρώπης»!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA