Το comeback Μπουλουγουρά στον ΝΟ Πατρών

by Aquafeed 24

Την επιστροφή του Σπύρου Μπουλουγουρά στο τεχνικό τιμ υδατοσφαίρισης του ΝΟ Πατρών ανακοίνωσε η διοίκηση του Ομίλου.

Οι Πατρινοί, οι οποίοι την περσινή σεζόν είχαν πολύ καλή παρουσία στα ηλικιακά πρωταθλήματα πόλο, κυρίως με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην κατηγορία των Παίδων, έρχονται σε συνεργασία με τον πρώην τεχνικό του ΝΟ Βουλιαγμένης, όπως είχε γίνει και πέρυσι για μικρό χρονικό διάστημα (η συνεργασία διακόπηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του προπονητή στην Αττική).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΝΟ Πατρών:

«Η διοίκηση του ΝΟΠ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Σπύρο Μπουλγουρά ο οποίος. μετά από πολυετή συνεργασία με τη Βουλιαγμένη, έρχεται στην Πάτρα και θα αναλάβει υπό την ευθύνη του, τα τμήματα πόλο Εφήβων και Παίδων του ομίλου.

Ο νέος προπονητής του ΝΟΠ, μετά τη συμφωνία με τη διοίκηση, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο ΝΟΠ για να συνεχίσω ότι άφησε στη μέση την περσινή χρονιά. Στην ομάδα υπάρχει πολύ υλικό, πολύ ταλέντο αλλά και μια διοίκηση που στηρίζει την όλη προσπάθεια. Όπως είδα και πέρσι, στο διάστημα, που συνεργάστηκα, τα παιδιά έχουν πολύ διάθεση να δουλέψουν και εγώ από την πλευρά μου θα βοηθήσω όσο μπορώ προκειμένου να κάνουν βήματα για την καριέρα τους. Εύχομαι η φετινή αγωνιστική περίοδο να μην έχει προβλήματα λόγω του κορονοϊου και να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι ώστε ο όμιλος να πετύχει τους στόχους του».

Το απόγευμα της Δευτέρας (07/09) ο Σπ. Μπουλγουράς θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στο ανοιχτό κολυμβητήριο του ΝΟΠ».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA