Η ομάδα του Μπιτσάκου!

by Aquafeed 24

Με «καπετάνιο» ολόκληρου του γυναικείου τμήματος υδατοσφαίρισης τον Δημήτρη Μπιτσάκο, θα πλεύσει και τη νέα σεζόν η ΝΕ Πατρών.

Ο έμπειρος τεχνικός θα καθοδηγήσει τόσο τη γυναικεία ομάδα στην Α’ κατηγορία Γυναικών, όσο και τις αγωνιστικές ομάδες  των υπόλοιπων ηλικιακών κατηγοριών των κοριτσιών στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.

Στις δηλώσεις του, ο Μπιτσάκος ευχήθηκε το νέο πρωτάθλημα των Γυναικών να έχει μια «νέα μορφή» επιθυμώντας ενδεχομένως μια διαφοροποίηση του περσινού συστήματος διεξαγωγής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΕ Πατρών:

«Η ΝΕΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Μπιτσάκο. Ο έμπειρος τεχνικός θα συνεχίσει να έχει τη γενική εποπτεία στα γυναικεία τμήματα πόλο των «δελφινιών», οδηγώντας προπονητικά τον Σύλλογο τόσο στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής, όσο και στα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΚΟΕ, εκεί όπου η ΝΕΠ έχει πανηγυρίσει ουκ ολίγα μετάλλια υπό την καθοδήγησή του.

«Εύχομαι το νέο πρωτάθλημα να κυλήσει ομαλά και να μας βρει όλους υγιείς», δήλωσε ο Δ. Μπιτσάκος και πρόσθεσε: «Ελπίζω το πρωτάθλημα να έχει μία νέα μορφή τη νέα αγωνιστική σεζόν, με πολλά όμορφα παιχνίδια που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον. Υπήρξε κινητικότητα πολλών παικτριών σε διάφορες ομάδες κι αυτό προκαλεί από μόνο του ένα ενδιαφέρον και μία περιέργεια για το πως θα εμφανιστούν οι ομάδες. Τέλος, όσον αφορά την ομάδα μου είμαι αισιόδοξος για τη νέα χρονιά και στόχος μας είναι παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί σε όσον το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και να πλασαριστούμε σε καλύτερη θέση από την προηγούμενη σεζόν».
Ηδη, ο Δ. Μπιτσάκος έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις των κοριτσιών της ΝΕΠ».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA