Το Beachpolistas World Tour κάνει μεγαλοπρεπή στάση στον Μαραθώνα στις 25-26 Ιουνίου!

Καλοκαίρι στην Ελλάδα σημαίνει… Beachpolistas World Tour, καθώς η διοργάνωση συνεχίζει την παράδοση και την ιστορία, με το φετινό πρόγραμμα να πολύ δυνατό και τους #Beachpolistas να ετοιμάζονται να κατακλύσουν τις θάλασσες τις Ελλάδας, της Κύπρου και των… ΗΠΑ (Long Beach).

Στο πλαίσιο της 14ης χρονιάς των Beachpolistas, η ψυχαγωγική αυτή διοργάνωση ετοιμάζεται για έναν νέο «σταθμό» και αυτός αποτελεί τον Μαραθώνα, καθώς για πρώτη φορά φέτος το Beachpolistas World Tour θα στήσει τερέν στην Ανατολική Αττική.

Συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις του υπέροχου Marathon Village οι #Beachpolistas θα προσφέρουν θέαμα, πολλά γκολ με το κεφάλι και το πόδι στις 25 και 26 Ιουνίου και με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά θα ανοίξει η αυλαία του φετινού Beachpolistas World Tour!

Στο τουρνουά θα υπάρξει συμμετοχή σε δύο ηλικιακές κατηγορίες και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία OPEN, αλλά και σε αυτή των Mixed Juniors, ενώ ήδη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή, όχι μόνο εντός Αττικής, αλλά και από ομάδες του Λος Άντζελες.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Αυγούστου, η ελληνική αποστολή των #Beachpolistas θα ταξιδέψει στην Καλιφόρνια για να συμμετάσχει στο πολύ μεγάλο τουρνουά Beach Waterpolo στο Long Beach. 

Στο πλαίσιο της παρθενικής διοργάνωσης στην Ανατολική Αττική και τον Μαραθώνα, ο πρόεδρος της IB.WP.AS, κ. Γιάννης Γαρύφαλλος, θέλησε να δηλώσει τα εξής: «Για την υλοποίηση της φετινής διοργάνωσης στον Μαραθώνα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως την Περιφέρεια Αττικής και συγκεκριμένα τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νικόλαο Πέππα. Ακόμη, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον φίλο μας κ. Χάρη Μαγκιώρη, που αγαπάει και στηρίζει με σθένος τις αθλητικές πρωτοβουλίες και δη της υδατοσφαίρισης και θέλει να κάνει πόλο έλξης του αθλήματος την Ανατολική Αττική, καθώς και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, γιατί η διοργάνωση τελεί για τρίτη χρονιά υπό την αιγίδα του. Τέλος, με την ευκαιρία που μου δίνεται θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα Beach Water Polo, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και της πρόκρισης στα προκριματικά της Αιγύπτου. Μπράβο στα κορίτσια μας και την Ομοσπονδιακή τεχνικό, Ευτυχία Καραγιάννη».