ΑΝΟ Γλυφάδας Summer Sports Camps: Για 21η χρονιά οι καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών συναντούν τον αθλητισμό!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Η… καλοκαιρινή παράδοση του ΑΝΟ Γλυφάδας που έχει γαλουχήσει εκατοντάδες παιδιά συνεχίζεται για 21η χρονιά, με τα summer sport camps της φετινής χρονιάς να δίνουν τη δυνατότητα σε παιδιά ηλικίας 5-14 ετών να απασχοληθούν δημιουργικά, απολαμβάνοντας παράλληλα το αγαπημένο τους σπορ σε ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον.

Με πολύ μεράκι, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα οι προπονητές και το προσωπικό του ΑΝΟ Γλυφάδας αναμένουν για ακόμη μια χρονιά, να προσφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες τους σε όλα τα παιδιά που αγαπούν τον υγρό στίβο – και όχι μόνο -, ενώ δεν είναι λίγοι οι αθλητές και αθλήτριες του ΑΝΟΓ οι οποίοι έχουν διαπρέψει σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο και έκαναν τα πρώτα τους βήματα σε πολύ μικρή ηλικία, στα Summer Sports Camp του συλλόγου. Πρώην αθλητές της Γλυφάδας και τεχνικοί με πείρα στον αθλητισμό, εγγυώνται την ποιοτική και ουσιαστική επαφή των παιδιών με το άθλημα που θα επιλέξουν, προκειμένου να περάσουν ένα δημιουργικό και διασκεδαστικό καλοκαίρι.

Μετά την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς λοιπόν, η πισίνα και οι περιφερειακές εγκαταστάσεις του «Α. Δημητρόπουλος» ετοιμάζονται να υποδεχτούν μικρούς και μεγάλους, διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία αθλημάτων και δραστηριοτήτων όπως: κολύμβηση, υδατοσφαίριση, καλλιτεχνική κολύμβηση, ιστιοπλοΐα, τένις, μίνι μπάσκετ, χορό και πολλές ακόμα δημιουργικές ασχολίες. Παράλληλα, τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να περνούν και ξέγνοιαστα τις ώρες τους στα Summer Sports Camps του ΑΝΟΓ, καθώς το ανοιχτό κολυμβητήριο ολυμπιακών διαστάσεων σε συνδυασμό με την Παραλία Γλυφάδας και τον καλοκαιρινό ήλιο (Διαδόχου Παύλου 42 έναντι Παλαιού Δημαρχείου) αποτελούν ιδανικό περιβάλλον και χώρο απασχόλησης των μικρών αθλητών, με την ιδιαίτερα κεντρική τοποθεσία να ευνοεί και τους γονείς.

Με την έναρξη των summer sports camps και των αντίστοιχων περιόδων, το ωράριο λειτουργίας καθημερινά έχει οριστεί από τις 08:00 το πρωί, έως και τις 14:00 το μεσημέρι με δυνατότητα επέκτασης έως τις 16:00 το απόγευμα, όπου συμπεριλαμβάνεται φύλαξη των παιδιών.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τις εγγραφές στα:

2108944913 και -914

info@anog.gr

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA