Το ατιμώρητο μπουνίδι του Βάργκα και η δημόσια συγνώμη (VID)

by Aquafeed 24

Οι παίκτες της Φερεντσβάρος έκαναν το παν για να κερδίσουν την πρωτιά της κανονικής περιόδου στην Ουγγαρία, μέσα από τα χέρια της Όρβοσι, της οποίας επιβλήθηκαν με 13-8, αφήνοντας τη δεύτερη στην ισοβαθμία με 63 βαθμούς (σ.σ Ο πρώτος αγώνας είχε λήξη 9-7 υπέρ της OSC).

Μάλιστα, ίσως το… παράκαναν με το πάθος τους, καθώς η φάση του αγώνα είναι αναμφίβολα η μπουνιά του Ντένες Βάργκα στον Μπουριάν, η οποία έμεινε ατιμώρητη από τους διαιτητές.

Στον οργανισμό της Φερεντσβάρος κινήθηκαν άμεσα, με τον Βάργκα και τον πρόεδρο της ομάδας, Νόρμπερτ Μάνταρας να τοποθετούνται δημόσια.

Ο Βάργκα δήλωσε συγνώμη για την πράξη του και ότι ενέργησε εν βρασμώ, ενώ νιώθει ντροπή για το κακό παράδειγμα που έδωσε στους νεαρούς παίκτες, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την κακή πράξη του.

Από την πλευρά του ο Μάνταρας, δήλωσε ότι ο αρχηγός της Φερεντσβάρος και της εθνικής Ουγγαρίας απαγορεύεται να δρα έτσι και θα δεχθούν την ποινή από τα αρμόδια όργανα αδιαμαρτύρητα, ενώ τόνισε ότι ως σύλλογος ζητούν συγνώμη από τον αθλητή της Όρβοσι, Γκέργκελι Μπουριάν, για την ανεύθυνη κίνηση του Βάργκα.

Αναντίρρητα, το ότι η Φερεντσβάρος καταδίκασε την απερισκεψία του ακριβότερου περιουσιακού της στοιχείου είναι κάτι ξεχωριστό και δίνει μαθήματα αθλητικού πολιτισμού. Θα είχε ενδιαφέρον η αντίδραση οιουδήποτε ελληνικού συλλόγου σε αντίστοιχο θέμα στο μέλλον…

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA