Ούτε φέτος είναι ανίκητη η Προ Ρέκο! (VID)

by Aquafeed 24

Στην κορυφή της Serie A1 ύστερα από 24 αγωνιστικές δεν βρίσκεται η Προ Ρέκο, αλλά η Μπρέσια, η οποία το Μεγάλο Σάββατο έδειξε ότι η ομάδα του Ράτκο Ρούντις έχει τρωτά σημεία και δεν είναι ανίκητη, παρά την πλειάδα αστέρων που διαθέτει στο ρόστερ της με στόχο να πάρει κάνει το Τρεμπλ και να ξεπεράσει το «χουνέρι» που της έστησε στη Γένοβα τον περασμένο Ιούνιο ο Ολυμπιακός.

Στα 9 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα, ο αρχηγός της εθνικής Ιταλίας, Πιέτρο Φιλιόλι, καθόρισε την τύχη της αναμέτρησης καθώς σκόραρε σε παίκτη παραπάνω στη… μούρη του Φίλιπ Φιλίποβιτς, για το τελικό 9-8 υπέρ των παικτών του Σάντρο Μπόβο.

Η Μπρέσια τώρα έχει την ευκαιρία να κερδίσει την πρωτιά της κανονικής περιόδου από τη Ρέκο για πρώτη φορά μετά το 2013, ενώ είχε να επικρατήσει της ομάδας της Λυγουρίας από τον Μάιο του 2017.

Όσον αφορά τον αγώνα, ο Ντελ Λούνγκο έκανε σπουδαία εμφάνιση, η ομάδα του Μπόβο έφτασε το σκορ μέχρι και στο +4 ωστόσο στη συνέχεια η Προ Ρέκο αντέδρασε και ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος με τον Ματέο Αϊκάρντι. Παρόλα αυτά, ο Φιλιόλι ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη που του παρείχαν οι άνθρωποι της Μπρέσια το καλοκαίρι, μαζί και ο εκλιπών πια Πιέρο Μπορέλι, που έφυγε από τη ζωή πρόσφατα και ήταν ο άνθρωπος που είχε συνδέσει διοικητικά το όνομά του με τη Μπρέσια.

Brescia: Del Lungo, G. Garozzo, C. Presciutti, Figlioli 3, Gallo 1, Rizzo 1, Muslim 1, Nora, N. Presciutti 2, Bertoli, M. Janovic 1, Vukcevic, Morretti.

Pro Recco: Bijac, F. Di Fulvio 1, Bodegas, Bukic, Molina, Velotto 1, Aicardi 2, Echenique 1, Figari, F. Filipovic 1, A. Ivovic 2, Renzuto, Tempesti. 

https://www.youtube.com/watch?v=AJhCKBrcylk

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA