Τίνα Κοντογιάννη στο #AQF24: «Όποιος το θέλει περισσότερο»!

by Γιώργος Χρήστου

Ώρα μικρών τελικών για τον Άλιμο ΝΑΣ, ώρα για «κεφαλαιοποίηση» των βημάτων προς τα εμπρός και των κόπων των τελευταίων ετών. Το σύνολο του Πάνου Βέργου προσπέρασε τον Εθνικό στο photo finish της κανονικής διάρκειας αφού τον κέρδισε στην έδρα του και το ίδιο θέλει να κάνει στην «παρθενική» παρουσία του στην 4άδα σε επίπεδο γυναικών.

Μυστικά δεν υπάρχουν γι’ αυτό η έμπειρη Τίνα Κοντογιάννη στάθηκε στην ομάδα που το θέλει περισσότερο στις δηλώσεις της στο #AQF24 ενόψει των μικρών τελικών της Α1 Γυναικών απέναντι στον Εθνικό Πειραιά που θα κρίνουν το χάλκινο μετάλλιο στο πρωτάθλημα. Η Κοντογιάννη, η οποία γνωρίζει πολύ καλά τι εστί να διεκδικείς μία θέση στο βάθρο και έβαλε τη δική της υπογραφή στο σπάσιμο του δίπολου των τελικών πριν από δύο χρόνια με το σκουφάκι της Γλυφάδας, αναφέρθηκε στην ετοιμότητα του Αλίμου ΝΑΣ για το πρώτο παιχνίδι της σειράς που είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Τρίτης στο κολυμβητήριο του Αλίμου (21/5, 21:45).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τους επερχόμενους μικρούς τελικούς με τον Εθνικό Πειραιά, είπε: «Πιστεύω πως γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά ο ένας τον άλλον και έχουμε να περιμένουμε σίγουρα ανταγωνιστικά και δυνατά ματς. Το μετάλλιο θα κριθεί στο ποιος το θέλει περισσότερο. Εμείς είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Ως προς το κλειδί που θα κρίνει τη σειρά, η έμπειρη περιφερειακός απάντησε πως: «Πιστεύω ότι οι αγώνες θα είναι πολύ κοντά γιατί οι διάφορες μας είναι μικρές με τον Εθνικό. Όποια ομάδα παίξει πιο συγκεντρωμένα στην άμυνα θεωρώ θα είναι αυτή που θα κερδίσει. Το κλειδί σ’ αυτά τα παιχνίδια είναι να μπορείς να διαχειριστείς την άμυνα σου καλά».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA