Ελένη Κανετίδου στο #AQF24: «Ανυπομονούμε στον Εθνικό γι’ αυτά τα παιχνίδια»!

Η 3η θέση ψάχνει κάτοχο και στον Εθνικό Πειραιά δεν... κρατιούνται για την διεκδικήσουν.

by Γιώργος Χρήστου

Η κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου Ελλάδος στην ιστορία του Εθνικού Πειραιά άνοιξε την… όρεξη των παικτριών του Στέφανου Λέανδρου. Η δράση των οποίων έφερε την αντίδραση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά κι έτσι οι κυανόλευκες θα διεκδικήσουν και φέτος την 3η θέση της Α1 πόλο γυναικών. Εκεί που τερμάτισαν και την περασμένη περίοδο.

Στην ανυπομονησία που επικρατεί στις τάξεις του Εθνικού Πειραιά στάθηκε η Ελένη Κανετίδου σε δηλώσεις της στο  #AQF24 ενόψει των «μικρών» τελικών της μεγάλης κατηγορίας απέναντι στον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ που θα κρίνουν το χάλκινο μετάλλιο. Η Χιώτισσα περιφερειακός στάθηκε των αγώνων καθώς και στην δυνατή έδρα του Αλίμου, εκεί που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η σειρά (21/5, 21:45).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τους αγώνες κόντρα στον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ που θα κρίνουν την τρίτη θέση: «Ανυπομονούμε πολύ γι’ αυτά τα παιχνίδια, είναι το τέλος της χρονιάς και είναι πολύ ξεχωριστά παιχνίδια με ένταση καθώς τώρα κρίνεται το μετάλλιο της τρίτης θέσης. Ο Άλιμος είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένες καθώς παίζουμε και στην δυνατή έδρα τους».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA