Τίνα Κοντογιάννη: Η μεγάλη μεταγραφή του Εθνικού στο Aquafeed24!

0

Την ολοκλήρωση μιας μεγάλης μεταγραφής πέτυχε πριν από λίγες ημέρες ο Εθνικός, καθώς η ομάδα του Πειραιά συμφώνησε σε όλα με την Τίνα Κοντογιάννη.

Η διεθνής αριστερόχειρας αφήνει τη Βουλιαγμένη, ύστερα από πολλά χρόνια επιτυχιών, μεγάλων στιγμών και ευρωπαϊκών τελικών, με τον «Αυτοκράτορα» να της κάνει την καλύτερη πρόταση, καταφέρνοντας εν τέλει να την προσθέσει στο νεοσύστατο ρόστερ της ομάδας.

Η Τίνα Κοντογιάννη βάζει ως προτεραιότητα στη ζωή της το πτυχίο της, όμως μπορεί αναμφίβολα να βοηθήσει τον Εθνικό να κάνει το βήμα παραπάνω.

Διαβάστε τις δηλώσεις της νέας παίκτριας του «Αυτοκράτορα» στο Aquafeed24.com:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά η αλήθεια είναι ότι ήταν κάτι αναπόφευκτο από τη στιγμή που στη μέση μπαίνει το πτυχίο μου. Αργά ή γρήγορα θα ερχόταν η ώρα που θα έπρεπε να αποφασίσω σε ποιο από τα δύο θα δώσω το 100%».

Για τη Βουλιαγμένη:

«Το έχω κάνει μόλις δύο φορές στη ζωή μου και θεωρώ ότι δεν θα είναι εύκολο για μένα, πόσω μάλλον όταν φεύγεις από μια ομάδα που σε κάνει να νιώθεις ότι είναι οικογένειά σου. Η Βουλιαγμένη το έχει αυτό. Έτσι είναι η ζωή όμως, κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις».

Για τους λόγους της μεταγραφής της στον Εθνικό:

«Επέλεξα τον Εθνικό γιατί τον είδα ως την πιο ανταγωνιστική ομάδα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Α1, σε αυτό το επίπεδο. Μεγάλο ρόλο έπαιξε το πρόσωπο του κ. Βαμβακάρη, στη θέση του προπονητή».

Για το αν μπορεί η ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη να κάνει την έκπληξη:

«Αυτό θα αποδειχθεί μέσα από τα παιχνίδια που θα κάνουμε. Είναι νωρίς ακόμα».

Και τέλος…

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης και ιδιαίτερα την κ. Στέλλα Λαζάρου, για την τόσο καλή συνεργασία που είχαμε και για το πόσο κυρία είναι απεναντί μας».