Την περίπτωση της Ολλανδής Άννα Πάουλι βολιδοσκοπεί η ΑΕΚ!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων να έχουν επανέλθει πλέον για τα καλά, μετά και τη διακοπή των Χριστουγέννων, τα πρωταθλήματα βαίνουν προς την ολοκλήρωση του πρώτου τους μισού.

Έτσι, όπως ειναι φυσιολογικό, πολλοί σύλλογοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, προκειμένου να πραγματοποιήσουν κινήσεις ενίσχυσης και να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στο 2023.

Μία από τις ομάδες που φαίνεται είναι δραστήριες στο κομμάτι των μεταγραφών είναι η ΑΕΚ. Η ομάδα του Μάρκο Μίτσιτς η οποία διάγει μία περίοδο αγωνιστικής άνθισης, βολιδοσκοπεί εδώ και ένα διάστημα την περίπτωση της Άννα Πάουλι, η οποία θα καλύψει τη θέση της δεύτερης ξένης παίκτριας, μετά τη λύση της συνεργασίας με την Λαλελέι Ματάφα.

Η Πάουλι που είναι γεννημένη 11 Ιουλίου του 2003 και κατάγεται από την Ολλανδία, παίζει σε περιφέρεια και φουνταριστό και έχει αγωνιστεί σε όλες σχεδόν τις ηλικιακές κατηγορίες της εθνικής της, ενώ την περασμένη σεζόν φόρεσε το σκουφάκι της ZVL, ομάδα η οποία φέτος συμμετέχει στο Euro Cup.

Πρόκειται για μία μεταγραφή η οποία εάν τελεσφορήσει θα δώσει ακόμη περισσότερη ώθηση στην Ένωση, στην προσπάθεια της βαθμολογικής ανόδου ενόψει της συνέχειας της Α1 Γυναικών. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει 7 βαθμούς με δύο συνεχόμενες νίκες και το Σάββατο 14 Ιανουαρίου θα υποδεχθεί τη ΝΕ Πατρών στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA