Μία πολύ απαιτητική εβδομάδα έχει μπροστά του ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης, καθώς η ομαδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς την Τρίτη 10/01 υποδέχεται την Γιαντράν Σπλιτ στο κολυμβητήριο της ΣΣΕ για την 5η αγωνιστική του Champions League, ενώ την Τετάρτη 11 του μηνός θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης, σε μία νοκ άουτ αναμέτρηση για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδος, με τις δύο ομάδες να συναντιόνται μάλιστα δεύτερη φορά, εντός τεσσάρων ημέρων το Σάββατο 14/01, αυτή τη φορά στην έδρα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στο Σεράφειο.

Στο πλαίσιο λοιπόν των «καυτών» αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται για το ΝΟΒ, επικοινωνήσαμε με την «αιχμή του δόρατος» στα δύο μέτρα για τον ελληνικό σύλλογο τη φετινή σεζόν, τον Δημήτρη Νικολαΐδη, προκειμένου να μας μιλήσει για το πως έχει προετοιμαστεί η ομάδα του τους αγώνες που έρχονται αλλά και την βαρύτητα που έχει ο κάθε ένας ξεχωριστά. Ο διεθνής φουνταριστός εξήγησε το τι θα προσπαθήσει να κάνει η ομάδα του παρά το βεβαρυμένο πρόγραμμα προκειμένου να ανταπεξέλθει και να φτάσει στην επίτευξη των στόχων της.

Ο Δημήτρης Νικολαΐδης στο #AQF24:

«Είναι μία απαιτητική εβδομάδα για εμάς καθώς παίζουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια back to back που και τα δύο θεωρητικά δίνουν πρόκριση, τόσο στο Champions League όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος. Από την μία για το αυριανό παιχνίδι με τη Γιαντράν Σπλιτ έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πρέπει να δώσουμε τον καλυτερο μας εαυτό γιατί είναι μία από τις ομάδες που κυνηγάνε την πρόκριση στο Final 8, όπως ακριβώς και εμείς. Από την άλλη μεριά για το Κύπελλο με τον Απόλλωνα Σμύρνης και παρά το γεγονός ότι παίζουμε ακριβώς την επόμενη μέρα, πρέπει να είμαστε στο 100%, γιατί ο συγκεκριμένος θεσμός, είναι ένας στόχος με μεγάλη σημασία για εμάς, που τον έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς, για αυτό και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε με την ψυχή που έχουμε σαν ομάδα για να το πετύχουμε».