Στο Ηράκλειο ενόψει του “Samartzidis Cup” ταξιδεύει σε λίγες μέρες η Χάλκινη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια – Εθνική Ανδρών. Η Κρήτη αναμένεται να υποδεχθεί θερμά τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές του υγρού στίβου με τον οικοδεσπότη ΟΦΗ να ανακοινώνει επίσημα ότι θα διεξαχθεί τιμητική εκδήλωση και δείπνο προς τιμήν όλης της ομάδας και του προπονητικού επιτελείου της «γαλανόλευκης» με την άφιξη τους στο νησί (27/07). Υπενθυμίζουμε ότι το Samartzidis Cup (29-31/07) αποτελεί τουρνουά υψηλού επιπέδου και διεθνούς εμβέλειας με τις συμμετοχές να προϊδεάζουν για άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Στο Ηράκλειο, θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα, η 3η στον κόσμο, Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών, για το «Σαμαρτζίδης Καπ», που θα γίνει στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.
Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, η ναυαρχίδα του αθλητισμού στην Κρήτη, με 9 τμήματα και 1500 ενεργούς αθλητές και η κορυφαία δύναμη πόλο στο Ηράκλειο, δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασυγκίνητες, σε αυτό το πραγματικά μεγάλο γεγονός, για την περιοχή μας.
Την Τετάρτη (27/7) το βράδυ, το Δ.Σ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και μέλη της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ θα δεξιωθεί την αποστολή της Εθνικής μας, στο κέντρο «Δεσποτικό» και μεταξύ άλλων, θα τιμήσει το Εθνικό μας συγκρότημα, για την ανεκτίμητη και διαχρονική του προσφορά, στον Ελληνικό Αθλητισμό».
Facebook Comments