Θοδωρής Χατζηθεοδώρου: «Πολύ δυνατός όμιλος, μεγάλος στόχος να είμαστε στην τετράδα»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Στο πλαίσιο της κλήρωσης και των όσων προέκυψαν από αυτή οι προπονητές και εκπρόσωποι των ομάδων εξέφρασαν την άποψη τους.

Για την κλήρωση της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, μίλησε στο acpaok.gr, ο προπονητής της ομάδας του ΠΑΟΚ Domus Ergo, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.

«Καταρχάς ο όμιλος μας είναι αρκετά δυνατός, έχει πολλές καλές ομάδες, οι οποίες εννοείται θα κοιτάξουν να πρωταγωνιστήσουν και να διεκδικήσουν μία θέση στην πρώτη τετράδα, η οποία οδηγεί στην πρώτη οκτάδα της επόμενης φάσης. Το πρόγραμμα μας είναι πάρα πολύ απαιτητικό, αφού ενδιάμεσα θα έχουμε και τα παιχνίδια για την Ευρώπη, άρα θα υπάρχει αρκετή κούραση αν συμπεριλάβει κάποιος και τα συνεχόμενα ταξίδια. Θα είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος πρώτος μήνας, και πολύ κουραστικός. Αυτό το γνωρίζαμε όμως, δίνοντας το παρών στην Ευρώπη. Αυτός είναι και ο λόγος ο οποίος δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην φυσική κατάσταση, όσον αφορά την προετοιμασία, ώστε τα παιδιά να αντέξουν αυτή την πίεση. Το σημαντικό είναι να συνδυάσουμε αυτούς τους αγώνες και με θετικά αποτελέσματα, τόσο για το ψυχολογικό κομμάτι, όσο και για να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο, ο οποίος είναι η κατάληψη μίας εκ των τεσσάρων πρώτων θέσεων στον όμιλο μας. Αυτό θα μας δώσει και το πλεονέκτημα της έδρας»

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA