ΝΟ Χανίων: «Ποιο είναι το Δ.Σ. του Ν.Ο.Χ. ή το “έκπτωτο” Δ.Σ. του Ν.Ο.Χ. όπως παρουσιάζεται…»!

by Aquafeed 24

Ενδιαφέρον έχει η επίσημη ανακοίνωση που βγήκε από τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων, αναφορικά με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση στο nox.gr:

Είναι 15 άνθρωποι – εθελοντές που έχουν εκλεγεί μετά από εκλογική διαδικασία την οποία δεν όρισε το προηγούμενο Δ.Σ. αλλά ακολουθήθηκε ο τρόπος που όρισε η ελληνική δικαιοσύνη μετά από παρέμβαση του κ. Δεληογλάνη.

Είναι 15 εκλεγμένοι άνθρωποι που ήταν υποψήφιοι γιατί αποδέχθηκαν την εκλογική διαδικασία όπως την αποδέχθηκε και ο υποψήφιος πρόεδρος κ. Δεληογλάνης που δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Είναι 15 άνθρωποι που εκλέχθηκαν με σημαντική συμμετοχή των μελών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων δεδομένης της δυσκολίας της περιόδου υγειονομικά και οικονομικά.

Είναι 15 άνθρωποι που αν όχι όλους, τους περισσότερους από αυτούς, τους ξέρουν κυριολεκτικά όλα τα Χανιά.

Είναι 15 άνθρωποι που το ήθος τους και την ακεραιότητα τους την ξέρει όλη η πόλη.

Είναι 15 άνθρωποι που δεν έχουν κανένα νομικό κόλλημα και νόμιμα συμμετείχαν σε μία εκλογική διαδικασία που είχαν αποδεχθεί εκλεγμένοι και μη.

Είναι 15 άνθρωποι που το ΕΓΩ το έχουν αφήσει στο σπίτι τους και προσπαθούν να πρωταγωνιστεί το ΕΜΕΙΣ ακόμα και όταν κάποιοι μάχονται για το αντίθετο.

Είναι 15 άνθρωποι που αφήνουν την δουλειά τους, την οικογένεια τους και τις υποχρεώσεις τους γιατί θεωρούν ότι τίποτα δεν είναι σημαντικότερο από το να βοηθάς παιδιά και ιδιαίτερα νέους αθλητές – τριες.

Είναι 15 άνθρωποι που έχουν το χέρι συνεχώς στην προσωπική – ατομική τσέπη τους, προκειμένου να μην αδικηθεί κανένα παιδί ή να συμβάλλουν για να μην υπάρχουν αδικίες.

Είναι 15 άτομα που “καίνε” προσωπικές σχέσεις και υποχρεώσεις προκειμένου να βρίσκονται χορηγοί για να τιμούν τα παιδιά με τις χορηγίες τους.

Είναι 15 άνθρωποι που λειτουργούν σαν ομάδα παρά τις διαφωνίες τους προκειμένου να διασφαλίσουν κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά.

Είναι 15 άνθρωποι που τους σέβονται οι αθλητές και οι γονείς των τμημάτων τους γιατί ξέρουν τι έχουν προσφέρει για αυτά.

Είναι 15 άνθρωποι βαθιά δημοκρατικοί που σέβονται τις εκλογικές διαδικασίες στις οποίες συμμετέχουν και αποδέχονται το αποτέλεσμα τους.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 15 άνθρωποι που κοιτάνε μόνο ένα τμήμα αδιαφορώντας για όλα τα υπόλοιπα.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 15 άνθρωποι που μπροστά στο δικό τους ΕΓΩ και την δική τους ματαιοδοξία είναι ικανοί να καταστρέψουν τα πάντα αδιαφορώντας ή ακόμα χειρότερα αγνοώντας τις συνέπειες.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 15 άνθρωποι που έκατσαν αυταρχικά στις καρέκλες (σιγά τις καρέκλες).

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 15 άνθρωποι ούτε κλέφτες, ούτε απατεώνες.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 15 άνθρωποι που έχουν έστω και την παραμικρή οικονομική απολαβή από την ενασχόληση τους με τον Oμιλο.

ΕΙΝΑΙ ντροπή για χάρη προσωπικής ματαιοδοξίας να τσουβαλιάζονται άνθρωποι και χαρακτήρες.

ΕΙΝΑΙ ντροπή για χάρη ενός ΥΠΕΡ ΕΓΩ να μπλέκονται δευτερευούσης σημασίας νομικές διαδικασίες που επί της ουσίας έχουν λυθεί μέσα από την ίδια την εκλογική διαδικασία μόνο και μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων.

Οι 15 άνθρωποι: Λειψάκης Δημήτριος, Πράπα Μυλωνάκη Χαρούλα, Μαραγκάκης Γεώργιος Στυλιανός, Φελεσάκη Αργυρώ, Νικολαΐδης Θεόδωρος, Μακριδάκης Παντελεήμων, Παρασκουλάκης Δημήτριος, Παπαστάμος Βασίλειος, Χίνος Ιωάννης, Κληματσάκης Νεκτάριος, Κουριδάκης Νικόλαος, Αρχοντάκη Στυλιανή, Χρηστάκη Δήμητρα, Ζαγουράκης Αρτέμης, Φιλιππάκη Ιωάννα.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA