Θοδωρής Ανδρεάκος στο #AQF24: «Το γυναικείο τμήμα του ΓΣ Περιστερίου «πεινάει» για διακρίσεις»!

by Γιώργος Χρήστου

Η γυναικεία ομάδα του ΓΣ Περιστερίου ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος (23/9) στο κολυμβητήριο της Χωράφας.

Ο Θοδωρής Ανδρεάκος που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου σε δηλώσεις του στο #AQF24 αναφέρθηκε στη «πείνα» του ΓΣ Περιστερίου για διακρίσεις στα μεγάλα σαλόνια της γυναικείας υδατοσφαίρισης. Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στην οργάνωση του σωματείου σε όλα τα επίπεδα αλλά και στο γεγονός ότι η ομάδα του προπονείται στη φυσική της έδρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πως κυλάει η προετοιμασία της ομάδας: «Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας (22/8) με διπλές προπονήσεις. Οι πρώτες μέρες είναι αναγνωριστικές για όλους αλλά υπάρχει σοβαρότητα, όρεξη και διάθεση για δουλειά. Προπονούμαστε στη φυσική μας στο κολυμβητήριο της Χωράφας μαζί με την ανδρική ομάδα».

Για τους στόχους του ΓΣ Περιστερίου την νέα σεζόν: «Το γυναικείο τμήμα του ΓΣ Περιστερίου «πεινάει» για διακρίσεις γιατί δεν έχει μεγάλη προϊστορία στη πρώτη κατηγορία. Να θυμίσω η περσινή χρονιά ήταν η πρώτη συμμετοχή του συλλόγου στα μεγάλα σαλόνια της γυναικείας υδατοσφαίρισης. Υπάρχει κίνητρο από τα κορίτσια και το σύλλογο να δημιουργήσουμε κάτι καλό ανάλογο με του ανδρικού τμήματος στη κορυφαία κατηγορία. Στόχος μας να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί με μια καλύτερη πορεία από την περσινή, ίσως ένα καλύτερο πλασάρισμα. Δε μπορείς να βάλεις το στόχο χωρίς να παίξεις. Σίγουρα ένα βήμα παραπάνω για μας θα ήταν η αποφυγή των πλέι άουτ διότι πέρσι η ομάδα σώθηκε μέσω της ψυχοφθόρου διαδικασίας».

Για την έλευση του στη γυναικεία ομάδα του ΓΣ Περιστερίου: «Όπως υπάρχει ανταγωνισμός στους παίκτες έτσι υπάρχει ανταγωνισμός και στους πάγκους. Σίγουρα είμαι ευτυχής στο κάλεσμα του ΓΣ Περιστερίου καθώς ήταν σωστή όλη η προσέγγιση και με μεγάλο ενθουσιασμό έγιναν οι συζητήσεις. Είμαι χαρούμενος που παραμένω στην Α1 και η προσπάθεια για την πρόοδο δίνει έξτρα κίνητρο για όλους μας. Είμαι αισιόδοξος και ευχαριστημένος από τις συνθήκες και τα κορίτσια».

Για τη μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος και πόσο θα επηρεάσει τις ομάδες: «Περιμένουμε από την Ομοσπονδία για το τι μέλλι γενέσθαι στο διάστημα της μεγάλης διακοπής διότι στη κλήρωση του πρωταθλήματος κάτι προλόγισε ότι θα συμβεί. Από την άλλη πιστεύω θα είναι ένα τεστ για τις ομάδες για το πόσο δεμένες και αφοσιωμένες είναι στη καθημερινότητα της ομάδα αλλά και μην αφήσουν αυτή τη διακοπή να λειτουργήσει αρνητικά. Η δική μας σεζόν θα είναι γεμάτη από καθημερινότητα χωρίς ιδιαίτερες απουσίες».

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος αλλά και το δύσκολο πρόγραμμα: «Το ματς της πρεμιέρας (23/9) απέναντι στο ΝΟ Βουλιαγμένης δε θα διεξαχθεί διότι η ομάδα του Λαιμού έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ενώ την δεύτερη αγωνιστική αντιμετωπίζουμε επίσης εντός έδρας τον Ολυμπιακό. Αυτό δύσκολο ξεκίνημα μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε άλλες δύο εβδομάδες από την προετοιμασία μας, οι οποίες θα λειτουργήσουν ως δύο καλά παιχνίδια προπόνησης παρόλο που είναι επίσημοι αγώνες για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για το γεγονός η ομάδα προπονείται στη φυσική της έδρα: «Από τα πιο σημαντικά όπλα του ΓΣ Περιστερίου είναι η οργάνωση αλλά οι άνθρωποι που δουλεύουν για το σύλλογο προκειμένου να μη λείψει τίποτα από τους αθλητές και αθλήτριες. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που προπονούμαστε στη φυσική μας έδρα από το ξεκίνημα της σεζόν αλλά και μετέπειτα στη διάρκεια της. Σίγουρα πρέπει να ευχαριστήσουμε την τοπική αρχή που μας έδωσε την δυνατότητα να μπούμε στο κολυμβητήριο, διότι βλέπουμε πάρα πολλές ομάδες και παραδοσιακά δυνατές αυτή την περίοδο να δυσκολεύονται να προπονηθούν με αποτέλεσμα να μεταφέρονται σε άλλα κολυμβητήρια».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA