Τον βασικό κορμό της περασμένης σεζόν διατήρησε η γυναικεία ομάδα του ΓΣ Περιστερίου, η οποία πλέον καθοδηγείται από τον Τεό Ανδρεάκο και συνεχίζει φυσικά, στην μεγάλη κατηγορία του Πρωταθλήματος της Α1. Επτά αθλήτριες, εκ των οποίων οι Αποστολίδου, Γροζοπούλου, Ζαφειράκη, Μπερίκου, Γκοτζιά, Κάσσαρη και Πέττα (αρχηγός) συμφώνησαν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο σύνολο του Περιστερίου και την νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση του ΓΣΠ:

«Επτά αθλήτριες από την περσινή σεζόν διατήρησε στο ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-2024 η γυναικεία ομάδα πόλο του Γ.Σ. Περιστερίου.

Συγκεκριμένα, ο ΓΣΠ έπειτα από εισήγηση του προπονητή της ομάδας Θοδωρή Ανδρεάκου προχώρησε στις ανανεώσεις των συμβολαίων των κάτωθι αθλητριών: Κατερίνα Ζαφειράκη (τερματοφύλακας), Σμαράγδα Γροζοπούλου (περιφερειακός), Κατερίνα Αποστολίδου (περιφερειακός), Φρόσω Μπερίκου (φουνταριστός), Ξένια Πέττα (φουνταριστός), Μυρτώ Κάσσαρη (αμυντικός) και Μυρτώ Γκοτζιά (περιφερειακός).

Στόχος της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας είναι πάνω σ’ αυτή την βάση των αθλητριών να «χτιστεί» η ομάδα της νέας χρονιάς για το απαιτητικό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Γυναικών».