Θλίψη στην ελληνική υδατοσφαίριση – «Έφυγε» ο Μανώλης Πατλάκας!

by Aquafeed 24

Σε θλίψη βύθισε την ελληνική υδατοσφαίριση η είδηση ότι ο Μανώλης Πατλάκας έφυγε από τη ζωή την Τρίτη, με το άθλημα μας να αποχαιρετά μια πολύ σημαντική προσωπικότητα που υπηρέτησε το σπορ από πολλές διαφορετικές ιδιότητες και έγραψε μια μοναδική ιστορία.

  • Στη φωτογραφία ο Μανώλης Πατλάκας διακρίνεται στο τέλος δεξιά.

Ο Μανώλης Πατλάκας είχε αποτελέσει μέλος της «χρυσής» γενιάς του Εθνικού Πειραιά που κατέκτησε τα πρώτα πολλά πρωταθλήματα, αγωνιζόταν κυρίως στη θέση του αμυντικού, ενώ υπήρξε διεθνής με την εθνική ομάδα ανδρών. Στη συνέχεια, όταν κρέμασε το σκουφάκι του, πέρασε στην προπονητική, τόσο στον Εθνικό Πειραιά όσο και σε άλλες ομάδες, ενώ υπήρξε τεχνικός και των μικρών εθνικών ομάδων και της εθνικής ανδρών.

Μετέπειτα έγινε διαιτητής και ύστερα από χρόνια εμπειρίας έγινε παρατηρητής διαιτησίας. Η τελευταία του ιδιότητα είναι και εκείνη που συνδέει μνήμες μαζί μας, καθώς πάντα μετά από αγώνα μας καλούσε να μας εξηγήσει πράγματα, ενώ όταν ξεκινήσαμε τη δημοσιογραφική δουλειά με πρωτοβουλία του μας ερμήνευε «ιδιαίτερες» φάσεις, για να αποτυπώνουμε ορθά τι είχε συμβεί.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στον πρόεδρο του Εθνικού Πειραιά, κ, Ιωάννη Πατλάκα.

Η ανακοίνωση του Εθνικού ΟΦΠΦ για τον αδόκητο χαμό του Μανώλη Πατλάκα:

«Ο Εθνικός ΟΦΠΦ θρηνεί για τον αδόκητο χαμό του Μανώλη Πατλάκα, πρώην πολίστα και προπονητή της χρυσής εποχής του Αυτοκράτορα, πατέρα του νυν Προέδρου του Ομίλου μας, Ιωάννη Πατλάκα.
Σύσσωμος ο Όμιλος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και τη βαθιά του θλίψη στην Οικογένεια του εκλιπόντος».

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA