Θετικός ο απολογισμός των τριών στο Κράνι

by Aquafeed 24

Οι Έλληνες αθλητές ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο Διεθνές Μίτινγκ κολύμβησης στο Κράνι της Σλοβενίας την Κυριακήμε ακόμη δύο μετάλλια, καθώς ο Γιώργος Σπανουδάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ ύπτιο, ενώ ο Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης τερμάτισε δεύτερος στα 400μ ελεύθερο.

Ο Γιώργος Σπανουδάκης στα 50μ ύπτιο ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, με χρόνο 26.47, ενώ το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης στα 400μ ελεύθερο, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση στην κατηγορία των Εφήβων με 3:55.90. Ο Αρκάδιος Ασπουγαλής πραγματοποίησε καλή επίδοση στα 100μ πρόσθιο, τερματίζοντας 4ος με 1:03.53, έχοντας τον καλύτερο χρόνο στους Εφήβους.

Με το τέλος των αγώνων, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μίλτος Χαλκιάς, έκανε τον απολογισμό της Ελληνικής παρουσίας: «Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν αρκετά καλά για τους τρεις κολυμβητές. Πέρα από τα μετάλλια, είχαμε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων από τον Αρκάδιο Ασπουγαλή, καθώς και μία πολύ καλή επίδοση στα 400 ελεύθερο από τον Κωνσταντίνο Εγγλεζάκη, που είναι πολύ κοντά στο όριο του Ευρωπαϊκού Πρωταθληματος Νέων».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA