Έφτασαν το απόγευμα της Δευτέρας (17/7) στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας τα μέλη της αποστολής της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης Παίδων (Κ15), προερχόμενοι από την Ποντγκόριτσα και τη νέα μεγάλη διάκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Με τα χάλκινα μετάλλια στο στήθος, οι νεαροί πολίστες μας, αλλά και οι προπονητές τους και οι συνοδοί γνώρισαν θερμή υποδοχή με χειροκροτήματα και επιφωνήματα από τους συγγενείς, τους φίλους και τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας.

Εκ μέρους του ΔΣ της ΚΟΕ, την αποστολή υποδέχθηκε με ανθοδέσμες ο Γενικός Γραμματέας Στέφανος Αυγουλέας, ενώ παρίστατο και ο έφορος των Εθνικών ομάδων υποδομών Δημήτρης Κύρκος.

Στην αποστολή μετείχαν οι αθλητές: Ηλίας Αγγελόπουλος, Σταύρος Ζουζούνης, Οδυσσέας Καρατζάς, Ευάγγελος Λαμπάτος, Άγγελος Λεωνιδάκης, Ορφέας Μανθογιάννης, Δημήτρης Μαρσέλλος, Θεοδόσης Μότσιας, Δημήτρης Μπερδές, Κοσμάς Πατσιλινάκος, Αχιλλέας Πιμπλής, Δημήτρης Παναγιώτης Ράπτης, Δημήτρης Σάρρος, Δημήτρης Χατζής, Κωνσταντίνος Κρεμανταλάς.

Μαζί τους ήταν ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Φώντας Λεμπέσης, ο συνεργάτης του Φώντας Μαρκόπουλος, ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος, ο γιατρός Γιώργος Μαρίνος, ενώ αρχηγός αποστολής ήταν το μέλος του ΔΣ της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Νίκος Φιλόπουλος. Με την αποστολή επέστρεψε και το μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της LEN Νίκος Σταυρόπουλος που ήταν ντελεγκέιτ της διοργάνωσης.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΔΣ της ΚΟΕ Στέφανος Αυγουλέας δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας: «Εκ μέρους του Προέδρου Κυριάκου Γιαννόπουλου και του ΔΣ της ΚΟΕ, θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας. Στους πρωταγωνιστές, που είναι τα παιδιά, στους προπονητές τους, σε όλο το σταφ, αλλά και στους γονείς των νεαρών αθλητών. Είναι το δεύτερο μετάλλιο τη φετινή σεζόν. Συνεχίζουμε δυνατά».

Ο Δημήτρης Κύρκος είπε: «Συγχαρητήρια στους Παίδες μας και τους προπονητές μας, για την επιτυχή προσπάθεια από την αρχή της διαδρομής τους μέχρι και την κατάκτηση του χάλκινου ευρωπαϊκού μεταλλίου. Καλή συνέχεια με υγεία, δύναμη και επιτυχίες».

Δείτε πάνω πλούσιο ρεπορτάζ από την υποδοχή.

Πηγή: Koe.org.gr